Sağlam Para Kazanmak İstiyorsanız İçeri Gir

Arkadaslar Herkese Merhaba Bügün Sizlere Yıllardır Var Olan Btc Mining Sitesini Önericem Bilgisayar Gücünüz İle Btc Dolarlar Kazanın Ben Daha Önce Bu siteyi Biliyordum fakat...

Arkadaslar Herkese Merhaba Bügün Sizlere Yıllardır Var Olan Btc Mining Sitesini Önericem

Bilgisayar Gücünüz İle Btc Dolarlar Kazanın

Ben Daha Önce Bu siteyi Biliyordum fakat ugrasmıyordum artık ugrasıyorum

Öncelikle btc yi sanal sunucularınız ile kasın her zaman kendi bilgisayarınızı çöp etmeyin

300 dolarlık kredi ile sanal sunucu alabılırsınız tabiki sanal sunucu uyelık acmayı methodunu satıyorum bunun ıcın ozelden yazabılırsınız Vds Sanal bilgisayar istiyorsanız Dm Atmanız Yeteri şimdi konumuza gelelım

Aşağda örnek olarak actıgım uyelıkten bı foto bıraktım Sanal bılgısayarınız ne kadar yuksekse okadar hızlı kasarsınız işlemci kasar internetiniz değil

Aşağıga hem referanslı Link Hemde Referanssız bırakıyorum
ama referans ile kayıt olursanız sewinirim

siteye girdiğinizde kayıt ol a basın kayıt ıslemınız bıttıkten sonra ındırın sanal sunucunuzda acın

Referanslı link burdan kayıt olursanız
bana destek cıkarsınız ve ozelden yardımcıda olurum : https://cryptotabbrowser.com/26846546

referanssız link : https://cryptotabbrowser.com

aşagıya attıgım fotolarda 1,2,3,4 işaretledigim yerlerın ne anlama geldıgını soyleyeyım

1)hızınızın gucunu ayarlarsınız
2)kazım gücünüzdür hash degeri yani
3)kazandıgınız dolardır
4)sagust kosedır orda odeme cekme yeri ve referans linkiniz vesayre gosterır basit sistemdir zaten

sanal sunucuda çalışırsa daha iyidir 4 5 tane sanal sunucuda farklı hesab acarsanız 4 5 ide sizin referans uzerı olan üyelerse hem ana hesabınız hemde dıger hesablarınız hızla kazar ve cok kazanırsınız sadece azim ve sabır

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    72.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 23.png
    23.png
    86.6 KB · Görüntüleme: 3
Kankam bu adamlar sponsorlu çalışıyor. Elbette bu adama parasını verecekler. Ben sana soruyorum. SEN ÖDEME ALDIN MI? SEN YANİ SEN. BİR BAŞKASI DEĞİL SEN. SEN!!!!
ben bu sıtenın baskalarına odeme yaptıgını gordum sadece eskıden mınergate calısırdım ben de 1 5 gundur uye oldum ama odemede sıkıntı cıkarmayacagını dusunuyorum adamlar soyluyor gec odeme alınabılır

btc kazımı yapsan ne olacak ki 1 ayda anca çerez parası biriktirirsin. ilerde değerlenebilecek coinlere yönelseniz daha mantıklı olur

131,853Konular
3,272,023Mesajlar
316,393Kullanıcılar
thompt34Son Üye
Üst Alt