canofficialmz denen çocuk dolandırıcıdır !

https://spyhackerz.org/forum/members/canofficialmz.57913/ plesk aldık key istiyor key vermiyor şimdide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı anlatıyorum, benden 20-25 gün önce plesk aldın, hiç bir sorun çıkmadı değil mi? Neyse, onu geçelim. Sabah bana yazdın, kanka bu plesk key istiyor yapsana dedin. Sana dedim ki, telefondayım bir iki saate pc geçicem ayarlarım bana pleskinin ip numarasını at dedim, eğer beklemek istemiyorsan yoncu.com dan plesk trial key alabilirsin hemen dedim, dedin ki ben bilmiyorum sen yapacaksın çünki sen bana sattın. Bana emri baki konuştuğun için yapmıyorum dedim, suçsuz olmama rağmen bana emribaki konuştun. Plesk key kolayca elde edilebilir bir şey, yani yoncu.com dan plesk trial key kısmına gelip lisansı alıp pleskteki lisans isteyen yere yapıştıracaktın. Gerçekten çok garip insanlarsınız, öncelikle emribaki konuşmamayı öğren kardeşim. İyi forumlar dilerim, admin ilgilenebilir.

Verdiğin 5 TL onu da param yok dedin diye verdim, yoksa 10 TL altı plesk satmıyorum, verdiğiniz üç beş kuruş para, ona rağmen bana emribaki konuşabiliyorsun ya seni anlamıyorum. Açıkçası 5 TL gönderdin diye senin kölen sayılmıyorum, bana adam gibi yazsaydın adam gibi cevap alırdıon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,644Konular
3,270,090Mesajlar
315,691Kullanıcılar
Üst Alt