@Ex-Can Adlı Kişiden Azure Aldım 40Tlye Hemen Hesabı Alınca Site Kuracağım için Plesk Server Oluşturdum Ardından 1 Saat Bile Geçmeden @Metanora Kardeşime Azure Domainini Nasıl Pleske Bağlayacağımı Soracaktım Ki Azure Aboneliği Devre Dışı Kaldı Dedi Ben Anlamadım Benlik Bir şey mi Yoksa Ex-Can mı Haklı Yani Azurenin 3 Saat Bile Dayanmaması Çok Komik Eğer Dilerseniz Hesaptan Aldığım Şeylerin Ss'ini Atabilirim Sadece 1 Plesk Ve Domain.
Ve Şimdi Aşşağıda Bıraktığım Sslerde Gördüğünüz Gibi Bu Cümleyi Kuruyor Bana "Dediğin Gibi 2 3 Saatte Kapandıysa Yenisi Veririm " Diyor Fakat Yenisini İsteyince Kart Pahalandı Diyor 15Tl Vermen Gerekiyor Diyor Anlayamadım Ama Kartın Pahalanması Benim Problemim mi ? Sen Bana Yenisini Vereceğini Söylüyorsun
bknz:
Ek Olarak Problem 40 Tl Değil Problem Bu Arkadaş Herkese Aynısını Yapabilir.
Ve Şimdi Aşşağıda Bıraktığım Sslerde Gördüğünüz Gibi Bu Cümleyi Kuruyor Bana "Dediğin Gibi 2 3 Saatte Kapandıysa Yenisi Veririm " Diyor Fakat Yenisini İsteyince Kart Pahalandı Diyor 15Tl Vermen Gerekiyor Diyor Anlayamadım Ama Kartın Pahalanması Benim Problemim mi ? Sen Bana Yenisini Vereceğini Söylüyorsun
bknz:
Ek Olarak Problem 40 Tl Değil Problem Bu Arkadaş Herkese Aynısını Yapabilir.