Ben Haklımıyım Bilmiyorum Ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ressal 

Koşmamı isteme dizlerim yorgun.
Rating - 100%
@Ex-Can Adlı Kişiden Azure Aldım 40Tlye Hemen Hesabı Alınca Site Kuracağım için Plesk Server Oluşturdum Ardından 1 Saat Bile Geçmeden @Metanora Kardeşime Azure Domainini Nasıl Pleske Bağlayacağımı Soracaktım Ki Azure Aboneliği Devre Dışı Kaldı Dedi Ben Anlamadım Benlik Bir şey mi Yoksa Ex-Can mı Haklı Yani Azurenin 3 Saat Bile Dayanmaması Çok Komik Eğer Dilerseniz Hesaptan Aldığım Şeylerin Ss'ini Atabilirim Sadece 1 Plesk Ve Domain.

Ve Şimdi Aşşağıda Bıraktığım Sslerde Gördüğünüz Gibi Bu Cümleyi Kuruyor Bana "Dediğin Gibi 2 3 Saatte Kapandıysa Yenisi Veririm " Diyor Fakat Yenisini İsteyince Kart Pahalandı Diyor 15Tl Vermen Gerekiyor Diyor Anlayamadım Ama Kartın Pahalanması Benim Problemim mi ? Sen Bana Yenisini Vereceğini Söylüyorsun

bknz:

Ek Olarak Problem 40 Tl Değil Problem Bu Arkadaş Herkese Aynısını Yapabilir.

Rating - 0%
harezmi spy forumunda kawga ve sikayet kategorisine konu açılmayan günü hesaplarken sıfırı bulmuştur.

Rating - 50%
@Ex-Can Adlı Kişiden Azure Aldım 40Tlye Hemen Hesabı Alınca Site Kuracağım için Plesk Server Oluşturdum Ardından 1 Saat Bile Geçmeden @Metanora Kardeşime Azure Domainini Nasıl Pleske Bağlayacağımı Soracaktım Ki Azure Aboneliği Devre Dışı Kaldı Dedi Ben Anlamadım Benlik Bir şey mi Yoksa Ex-Can mı Haklı Yani Azurenin 3 Saat Bile Dayanmaması Çok Komik Eğer Dilerseniz Hesaptan Aldığım Şeylerin Ss'ini Atabilirim Sadece 1 Plesk Ve Domain.

Ve Şimdi Aşşağıda Bıraktığım Sslerde Gördüğünüz Gibi Bu Cümleyi Kuruyor Bana "Dediğin Gibi 2 3 Saatte Kapandıysa Yenisi Veririm " Diyor Fakat Yenisini İsteyince Kart Pahalandı Diyor 15Tl Vermen Gerekiyor Diyor Anlayamadım Ama Kartın Pahalanması Benim Problemim mi ? Sen Bana Yenisini Vereceğini Söylüyorsun

bknz:

iade geçmeli

Rating - 57.1%

bknz:

Telafi hesabı vermezse problem yaşanır. Şu anlık bir şey demen saçma olur. Fakat, durum komik.

Rating - 100%
:D

Konuda açıkça yazıyor garanti olmadığı ayrıca 29 ağustosta sattığım hesaba 31 inde gelip iade istiyor

Vermek zorunda bile değilim, azure çalışını değilim sonuçta patlayıp patlamaması beni alakadar bile etmez hesap temiz teslim edildi sen patlattın

Bana kart sağlayan adam sağlamıyor şu anda, belirttim bugün sadece kartın parasını verirsen yenisini veririm diye, kabul etmedi keyfi bilir
Daha önce de azure satan @Cihan da gelsin konuya

Dün bir arkadaşa daha hesap sattım, sattıktan 15-20 dk sonra patladı dedi okey dedik bugün yeni hesabını verdik, böyle bir durum olsa sorun bende derim geçerim
Ama bu 3 gün sonra gelip "hesap patladı" derse bende sadece bu seçeneği sunabilir s1kinin keyfine kalmış artık

Rating - 100%
e Şimdi Aşşağıda Bıraktığım Sslerde Gördüğünüz Gibi Bu Cümleyi Kuruyor Bana "Dediğin Gibi 2 3 Saatte Kapandıysa Yenisi Veririm " Diyor Fakat Yenisini İsteyince Kart Pahalandı Diyor 15Tl Vermen Gerekiyor Diyor Anlayamadım Ama Kartın Pahalanması Benim Problemim mi ? Sen Bana Yenisini Vereceğini Söylüyorsun
Ben sana hesap vermek zorunda bile değilim her şey yolunda gitse zaten verecektim amaç memnun kalman içindi, kalmamışsın ne yapalım.

Ressal 

Rating - 100%
:D

Konuda açıkça yazıyor garanti olmadığı ayrıca 29 ağustosta sattığım hesaba 31 inde gelip iade istiyor

Vermek zorunda bile değilim, azure çalışını değilim sonuçta patlayıp patlamaması beni alakadar bile etmez hesap temiz teslim edildi sen patlattın

Bana kart sağlayan adam sağlamıyor şu anda, belirttim bugün sadece kartın parasını verirsen yenisini veririm diye, kabul etmedi keyfi bilir
Daha önce de azure satan @Cihan da gelsin konuya

Dün bir arkadaşa daha hesap sattım, sattıktan 15-20 dk sonra patladı dedi okey dedik bugün yeni hesabını verdik, böyle bir durum olsa sorun bende derim geçerim
Ama bu 3 gün sonra gelip "hesap patladı" derse bende sadece bu seçeneği sunabilir s1kinin keyfine kalmış artık
Actigim destegin tarihi vsr kanks bos yapma

Rating - 100%

bknz:

azureden vds almayın devre dışı kalabiliyor :)

rus 

seclusion
Rating - 100%
@efeunvers 'den dinlediğim kadarı ile hesapta sen varken satış yapmışsın. Bir azure hesabına 2 kişi girerse azureyi patlatır. Bunu bilmeden satış yapman senin sorunun dostum. İade geçilmesi lazım, şahsi fikrim.

Ressal 

Rating - 100%
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,602Konular
3,269,622Mesajlar
315,549Kullanıcılar
seliimSon Üye
Üst Alt