BEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.
BEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.
Aga düzenlemek için olan butonu bulamıyorum bi yardım edin mobilden nasıl düzeltirim en azından ilk yorumdaki yere refsiz link koyumEline sağlık. Sadece refli link yasak ama canım benim haberin olsun
Bitek raporla geliyor üç nokta gelmiyorAga düzenlemek için olan butonu bulamıyorum bi yardım edin mobilden nasıl düzeltirim en azından ilk yorumdaki yere refsiz link koyum
konuyu paylaştıktan sonra belli bir süre konunun altında düzenle butonu oluyor.Ondan sonra kalkıyor haliyle, sen yinede yorumlara refsiz linkte bırak konun çöpe taşınmasın,yine ellerine sağlıkAga düzenlemek için olan butonu bulamıyorum bi yardım edin mobilden nasıl düzeltirim en azından ilk yorumdaki yere refsiz link koyum
Refsiz Link ; https://surfe.be/konuyu paylaştıktan sonra belli bir süre konunun altında düzenle butonu oluyor.Ondan sonra kalkıyor haliyle, sen yinede yorumlara refsiz linkte bırak konun çöpe taşınmasın,yine ellerine sağlık
seaBEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.
bakalımBEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.
puBEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.
OkBEN METHODU ANLATTIM SİZ ÜSTÜNE KOYUP NE KADAR İLERLERSENİZ O KADAR KAZANIRSINIZ.