Bu gün yeterince gezgin olayı yaşandı amk ç0cukları daha götünüzdeki boku silmeden foruma savaş açmaya kalkışıp rütbeli üyeleri taciz ve rahatsız ediyorsunuz sikimsonik sorularınızı ve tavırlarınızı ananızın amcıına sokun piçler
level atladın diye götün tavan yapmış seninBu gün yeterince gezgin olayı yaşandı amk ç0cukları daha götünüzdeki boku silmeden foruma savaş açmaya kalkışıp rütbeli üyeleri taciz ve rahatsız ediyorsunuz sikimsonik sorularınızı ve tavırlarınızı ananızın amcıına sokun piçler
Cnm sen üzerine alınmaben ne yaptım şimdi aq evde çayımı yudumluyom
Yarram foruma gelip tatsızlık çıkaranlara ithafen diyorum benlevel atladın diye götün tavan yapmış senin
kahpenin fırlattığı düzgün konuş benle, evet bazı gezginler mal olabililyor fakat konu başlığında bütün gezginler yazmışsın, sende eskiden gezgindin 2 rütbe atlamışsın götün kalkmış. İstersen Bi kavga Konusu Aç Oradan KonuşuruzYarram foruma gelip tatsızlık çıkaranlara ithafen diyorum ben
SAPLA.kahpenin fırlattığı düzgün konuş benle, evet bazı gezginler mal olabililyor fakat konu başlığında bütün gezginler yazmışsın, sende eskiden gezgindin 2 rütbe atlamışsın götün kalkmış. İstersen Bi kavga Konusu Aç Oradan Konuşuruz
Kral başlık düzenlenmiyor bütün gezginler dediğim için diğer arkadaşlar kusura bakmasın benim bahsettiğim kişiler foruma gelip anasını sikenler içindiSu basligi bir düzelt istersen Hic bir insana kendini bilmezlik yakismiyor . Burda yüzlerce insana kalkip bir kac kisi senin kafani bozdu diye küfür etmek kimseye yakismaz kimle ne sorunun varsa onlarla cöz sorununu cözemeyince diline vuruyor heralde . Yapabildigin sadece küfür etmekmi beynini kullansan sorunu cözmek icin mesela Fakat Oda sende Yok sanirim küfürle cözülmez . Küfürü burdan sallarsin sadece . Karsina dikildiklerinde adami altina sicirirlar . Uslup bu sekildemi olmali rütbeli üyeleri taciz hayirdir tertibcilikmi var. Kardesim Bende yeni üye oldum . Fakat Forum yüzlerce var senin kafanda olanlar forumdan sogutuyor buna inan Ben Admin olsam tecrübeli degil gezgin bile foruma almam . Insallah oturup düsünür hatanin farkina varirsin kac yasindasin bilmiyorum Fakat aklin basinda degil belli. Hic bir bok yapmayacaksan su basligi düzelt .
BÜTÜN GEZGİNLERE GELSİN (ARINMA GECESİ)
Yok la size dediğim bir şey yok dediğim gibi orada rahatsızlık verenlere sövdümHay Allah gene evde televizyon izleyenlere oldu ne olduysa
.Bu gün yeterince gezgin olayı yaşandı amk ç0cukları daha götünüzdeki boku silmeden foruma savaş açmaya kalkışıp rütbeli üyeleri taciz ve rahatsız ediyorsunuz sikimsonik sorularınızı ve tavırlarınızı ananızın amcıına sokun piçler