@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın

cok epik@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın

Windows 10'un hangi sürümü bu kullandıgın bro@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın
10tl dolandırdın kesin chatten istesen atarlar aqdolandirdik![]()
mevzu 10tl değil aq mevzu yapılan iş10tl dolandırdın kesin chatten istesen atarlar aq

Çözülecek.
teşekkür ederim en doğrusu da buDomain AZURE üzerinden çekilmiş azureden belirli bir süre name server alanı ebedi olarak ve kapanır büyük ihtimalle aynı sorun arkadaşta oldu iade yapabilirsin @efeunvers
@emirs.php sende dekont ve mesajların öbür kısmını ekleki adminler yardımcı olsun
Whois kaydı :
Ekli dosyayı görüntüle 24054
@Mehmet @Al Simmons @Zns
ss atayımmı parayı attığıma dairÇözülecek.
at canim abisiss atayımmı parayı attığıma dair
Kardeşim bana yaz ücretsiz alayim@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın
Alsana banaKardeşim bana yaz ücretsiz alayim
Deli kurt mu dolandirdi abo 😳@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın
Öncelikle Sayın Admincim Neden Ticaretimi Baltalıyorsun ? Bu 1 + Olarak Adama İadesi Yapıldı Gereksiz Cevap Neden Yazıyorsunuz Bu 2 İadeyi Yapalı 2 Gün Oldu 3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ? Anlayamadım ben.Sonuç ne? İade oldu mu?
"domain güzelmiş kullanırım" lafını diyen biriyle ticaret yapmayınız.

3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ?Öncelikle Sayın Admincim Neden Ticaretimi Baltalıyorsun ? Bu 1 + Olarak Adama İadesi Yapıldı Gereksiz Cevap Neden Yazıyorsunuz Bu 2 İadeyi Yapalı 2 Gün Oldu 3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ? Anlayamadım ben.
Knk ban geliyo hazırlanÖncelikle Sayın Admincim Neden Ticaretimi Baltalıyorsun ? Bu 1 + Olarak Adama İadesi Yapıldı Gereksiz Cevap Neden Yazıyorsunuz Bu 2 İadeyi Yapalı 2 Gün Oldu 3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ? Anlayamadım ben.
aga ban önemli değil durduk yere laf atıyorlar iade yapalı 2 gün olmus adamla helallesmisizKnk ban geliyo hazırlan
Ama bu adamlar kahin yarra yemedi nerden bilsinler aqaga ban önemli değil durduk yere laf atıyorlar iade yapalı 2 gün olmus adamla helallesmisiz
adam konuyu bırakmıs ben bırakmısım bi mantikli düsün adam dolandırıcılık konusu acıyor ve birdaha mesaj atmıyor ? sence böyle bisey mumkun mu spydaAma bu adamlar kahin yarra yemedi nerden bilsinler aq
Olabilir knk cvp yazman gerekir genedeadam konuyu bırakmıs ben bırakmısım bi mantikli düsün adam dolandırıcılık konusu acıyor ve birdaha mesaj atmıyor ? sence böyle bisey mumkun mu spyda
peki adminin ticaretimi baltalaması ? bunuda normal karşılarsın eminim kiOlabilir knk cvp yazman gerekir genede