dolandırıcı

@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@efeunvers bu arkadaş domain çekti parasını attım fakat ns yönlendirmedi paramı iade et dedim neyse domain de güzelmiş ben kullanırım dedi daha mesaıma bakmıyor ban atın

Ekli dosyalar

• sdazx.png
    sdazx.png
    212.5 KB · Görüntüleme: 71
yaw kardeşim 10 tl de dolandırmazsın yaw vallahi dolandırıcılarında kalitesi düşüyor bak tosuncuğa adamı görünce evi ,bilgisayarı satıp parasıyla dolandırılasım geliyor

Sonuç ne? İade oldu mu?

"domain güzelmiş kullanırım" lafını diyen biriyle ticaret yapmayınız.
Öncelikle Sayın Admincim Neden Ticaretimi Baltalıyorsun ? Bu 1 + Olarak Adama İadesi Yapıldı Gereksiz Cevap Neden Yazıyorsunuz Bu 2 İadeyi Yapalı 2 Gün Oldu 3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ? Anlayamadım ben.

Ekli dosyalar

• dekont_779193465_1631315676884.pdf
    343.3 KB · Görüntüleme: 6
Öncelikle Sayın Admincim Neden Ticaretimi Baltalıyorsun ? Bu 1 + Olarak Adama İadesi Yapıldı Gereksiz Cevap Neden Yazıyorsunuz Bu 2 İadeyi Yapalı 2 Gün Oldu 3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ? Anlayamadım ben.
3. Olarak İse Domain Güzelmiş Ben Kullanırım Diyorum Burda Ne Gibi Bi Terslik Var ?

Zaten düşünürsek bunu kafa geçme şaka amaçlı olarakda diyebilirsin. Bişey göremiyoruym ben knka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt