arkadaşlar uyguna hesap alınır fiyatı ve kaç k olduğunu yazarsanız sevinirim
10k 40tl yaparsan alırım4k 20 tl
10k m yok ama takpci atarım 40 TL'ye 20k atarm kanka10k 40tl yaparsan alırım
ne kadarı düşer10k m yok ama takpci atarım 40 TL'ye 20k atarm kanka
Max 1 k duser 21k basariz sıkıntı yokne kadarı düşer
tamam alıyorum nerden konuşabilirizMax 1 k duser 21k basariz sıkıntı yok
İnandırıcı gelmedi escrow kullabtamam alıyorum nerden konuşabiliriz
Olur kullanalim 😀İnandırıcı gelmedi escrow kullab
birde şey sorucam ben buraya geleli 1 sene olucak 1 ay sonra rütbe felan nasıl atlanıyor aydınlatabilir misin? önerin için teşekkür ederim.İnandırıcı gelmedi escrow kullab
Konulara yorum at konu paylaş beğeni kazan yorum at geliyorbirde şey sorucam ben buraya geleli 1 sene olucak 1 ay sonra rütbe felan nasıl atlanıyor aydınlatabilir misin? önerin için teşekkür ederim.
Alcan mi kankabirde şey sorucam ben buraya geleli 1 sene olucak 1 ay sonra rütbe felan nasıl atlanıyor aydınlatabilir misin? önerin için teşekkür ederim.
evet nasıl yapıcaz ?Alcan mi kanka
birde şey sorucam ben buraya geleli 1 sene olucak 1 ay sonra rütbe felan nasıl atlanıyor aydınlatabilir misin? önerin için teşekkür ederim.
Kanka 10 TL atarsin panele koyarım 5k atarım bekleriz düşerse almazsin düşmezse devam ederiz atmaya sana uygunsaevet nasıl yapıcaz ?
3k 10 tl alarkadaşlar uyguna hesap alınır fiyatı ve kaç k olduğunu yazarsanız sevinirim
40tl 20k tamam özelden yazsana bana yarın bi karta 200 felan atıcamKanka 10 TL atarsin panele koyarım 5k atarım bekleriz düşerse almazsin düşmezse devam ederiz atmaya sana uygunsa
İg varmı kanka40tl 20k tamam özelden yazsana bana yarın bi karta 200 felan atıcam
var skrtball yazİg varmı kanka