《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》isim üye tarafından dolandırıldım.

Rating - 100%
Öncelikle bu başlığı herhangi bir işlem yapılması için açmıyorum, epi topu 120 tl 2 akşam yemeği evde yerim para çıkar hiç mühim değil. Sadece diğer üyelere samimiyetimle belirtmek isterim ki Jalson nickli üyeden asla ticaret yapmayın. Yazık günah aranızda öğrenci olanlarda vardır, bari siz yanmayın. Konuya gelecek olursak
Jalson isimli üye dc den 70 tl ye site kurabileceğini söyledi, dedimki 70 değil 130 vereyim üstü kalsın maksat banada bir şeyler öğretirsin biraz. velhasıl paraya ihtiyacını olduğunu belirtti anında gönderdim. ama günlerdir beni başından savıyor. Üstelik az önce buradaki hesabıma yazıp bana tekrar site satmaya çalıştı, gerçekten şaka gibi ama gerçek.. bende arkadaşımın telegram adresini verdim. benim telegramdaki mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermiyor ama arkadaşıma anında yazı ve pazarlığa girdi. Gerçekten yazık günah 100, 150 lira bize dokunmaz ama burada dokunacağına emin olduğum onlarca öğrenci var, her ay gönlümden harçlık kopup gönderdiğim.. inşallah böyle bir dolandırıcı onlara denk gelmez diyerek ifşa etme zahmetine giriyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. (Fotoğrafların sırası karışık birde onları sıraya koymak ile uğraşmak istemedim, ancak her şey açık ve net)

@jaclson @jacklson @《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》

Ekli dosyalar

• halso4.jpg
    halso4.jpg
    80.2 KB · Görüntüleme: 49
  • j1.PNG
    j1.PNG
    71.4 KB · Görüntüleme: 41
  • Jackson.PNG
    Jackson.PNG
    137.8 KB · Görüntüleme: 40
  • jalson 2.jpg
    jalson 2.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 35
  • jalson 3.jpg
    jalson 3.jpg
    87.6 KB · Görüntüleme: 33
  • Jalson.PNG
    Jalson.PNG
    81.9 KB · Görüntüleme: 29
  • jalson1.jpg
    jalson1.jpg
    74.2 KB · Görüntüleme: 51

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Sen, sana ögretmem için o fiyatı verdin bana. Ben sana öğretmek içi yazdm,başliyalim dedim sen ise benden Script kodlamami istedin,bende bozmamak içi ücretsiz kodlarim dedim. Zaten burda piyasayi bilen adam 120 tlye plesk+site kurulumu+sc kodlama yapmaz. Geç tg ye iadeni yapacağım.

Rating - 100%
Sayın moderator ilginiz için teşekkür ederim. daima bu f
Sen, sana ögretmem için o fiyatı verdin bana. Ben sana öğretmek içi yazdm,başliyalim dedim sen ise benden Script kodlamami istedin,bende bozmamak içi ücretsiz kodlarim dedim. Zaten burda piyasayi bilen adam 120 tlye plesk+site kurulumu+sc kodlama yapmaz. Geç tg ye iadeni yapacağım.
Senden iade istemiyorum. sayın moderatör @SpyMod rica ediyorum kabul edersiniz 130 tl yi formun geliştirilmesi adına foruma bağışlamasını rica ediyorum.

Lastromance

Rating - 100%
12 saat çalışıyorum sana script kodlamak icin vaktim de yk. Yaz tgden iade yapacağım birazdan.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Sayın moderator ilginiz için teşekkür ederim. daima bu f

Senden iade istemiyorum. sayın moderatör @SpyMod rica ediyorum kabul edersiniz 130 tl yi formun geliştirilmesi adına foruma bağışlamasını rica ediyorum.
Ücret, size geri iade edildiği taktirde benimle private chatten iletişim kurabilir misiniz ?

Rating - 100%
@SpyMod kişiye papara ile göndermiş olmama rağmen ve kendiside papara kullanmasına rağmen ibanımı isteyerek yine ne kadar ard niyetli olduğunu gösteriyor, o parayı gönderirken açıklama kısmına yazacağı şeyi ve sonrasında yapacağı ihbarı kestirmek zor değil. Parayı iade etmekte samimi isen foruma bağışlarsın. @SpyMod sayın moderatör rica ediyorum, forumunu geliştirilmesi için iadenin moderatörlerimizden birine yapılmasını istiyorum.

Lastromance

Rating - 100%
@SpyMod kişiye papara ile göndermiş olmama rağmen ve kendiside papara kullanmasına rağmen ibanımı isteyerek yine ne kadar ard niyetli olduğunu gösteriyor, o parayı gönderirken açıklama kısmına yazacağı şeyi ve sonrasında yapacağı ihbarı kestirmek zor değil. Parayı iade etmekte samim isen foruma bağışlarsın. @SpyMod sayın moderatör rica ediyorum, forumunu geliştirilmesi için iadenin moderatörlerimizden birine yapılmasını istiyorum.
Ýa ininal at ya da iban ďostum,paparada ücret yok.

Rating - 0%
@SpyMod kişiye papara ile göndermiş olmama rağmen ve kendiside papara kullanmasına rağmen ibanımı isteyerek yine ne kadar ard niyetli olduğunu gösteriyor, o parayı gönderirken açıklama kısmına yazacağı şeyi ve sonrasında yapacağı ihbarı kestirmek zor değil. Parayı iade etmekte samimi isen foruma bağışlarsın. @SpyMod sayın moderatör rica ediyorum, forumunu geliştirilmesi için iadenin moderatörlerimizden birine yapılmasını istiyorum.
Ne ihbari yapabilir knk ?

Lastromance

Rating - 100%
Hayal gücü ne geniş insansin,ne ihbarı kardeşim ne açıklaması?

Rating - 100%
@SpyMod @《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》
Forumun papara adresi: 1136403445
banka hesabından 7/24 papara hesabına para gönderebileceğini biliyorsundur, rol yapmayı bırak artık gerçekten yazık. Paramın forumun geliştirilmesi için foruma bağışlanmasını talep ediyorum. Forumun adresine parayı gönderdiğinin ekran fotoğrafını atarsan şikayetimi silerim.

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Hayal gücü ne geniş insansin,ne ihbarı kardeşim ne açıklaması?

@SpyMod @《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》
banka hesabından 7/24 papara hesabına para gönderebileceğini biliyorsundur, rol yapmayı bırak artık gerçekten yazık. Paramın forumun geliştirilmesi için foruma bağışlanmasını talep ediyorum. Forumun adresine parayı gönderdiğinin ekran fotoğrafını atarsan şikayetimi silerim.
Cok merak etdim bu arkadas siklimi yoksa bizmi çulsusuz

Lastromance

Rating - 100%
@SpyMod @《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》
1. Konu silinmez
2. Banka hesabindan paparaya transfer olmuyor.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Iban atarsa odemesini yaoacagim,ödeme alirken script kodlama olayı ýoktu ortada.
İki taraf için iade kabul ancak Terakki Perver bu paranın foruma bağışlanmasını istiyor.

Ýa ininal at ya da iban ďostum,paparada ücret yok.
Papara'nda para yok ise; @Mectruy'nin aktif olmasını beklemelisin, Mectruy aktif olduğunda uygun görürse seninle IBAN numarasını paylaşacaktır.

Félix Gallardo

Rating - 100%
İki taraf için iade kabul ancak Terakki Perver bu paranın foruma bağışlanmasını istiyor.

Papara'nda para yok ise; @Mectruy'nin aktif olmasını beklemelisin, Mectruy aktif olduğunda uygun görürse seninle IBAN numarasını paylaşacaktır.
Aynen her kes kendi yolunda foruma gidecek para jackson bencede oraya vermen lazm yoksa modlar sikistirir seni benden soylemesi

Rating - 100%

İlgi alakanız için ve bir kez daha forumun ne kadar adil bir yer olduğunu gösterdiğiniz için teşekkür ederim @SpyMod @Mectruy

@Félix Gallardo seninde konu takibin için teşekkür ederim kardeşim, öğrenci isen ve bir ihtiyacın varsa lütfen pm den ulaş

Félix Gallardo

Rating - 100%
Rating - 57.1%
Öncelikle bu başlığı herhangi bir işlem yapılması için açmıyorum, epi topu 120 tl 2 akşam yemeği evde yerim para çıkar hiç mühim değil. Sadece diğer üyelere samimiyetimle belirtmek isterim ki Jalson nickli üyeden asla ticaret yapmayın. Yazık günah aranızda öğrenci olanlarda vardır, bari siz yanmayın. Konuya gelecek olursak
Jalson isimli üye dc den 70 tl ye site kurabileceğini söyledi, dedimki 70 değil 130 vereyim üstü kalsın maksat banada bir şeyler öğretirsin biraz. velhasıl paraya ihtiyacını olduğunu belirtti anında gönderdim. ama günlerdir beni başından savıyor. Üstelik az önce buradaki hesabıma yazıp bana tekrar site satmaya çalıştı, gerçekten şaka gibi ama gerçek.. bende arkadaşımın telegram adresini verdim. benim telegramdaki mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermiyor ama arkadaşıma anında yazı ve pazarlığa girdi. Gerçekten yazık günah 100, 150 lira bize dokunmaz ama burada dokunacağına emin olduğum onlarca öğrenci var, her ay gönlümden harçlık kopup gönderdiğim.. inşallah böyle bir dolandırıcı onlara denk gelmez diyerek ifşa etme zahmetine giriyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. (Fotoğrafların sırası karışık birde onları sıraya koymak ile uğraşmak istemedim, ancak her şey açık ve net)

@jaclson @jacklson @《𝕵𝖆𝖈𝖐𝖘𝖔𝖓》
para sikimde degil tg cesipembeadam ulas knk .comlu mis gibi scli telafi edeyim. Jackosunıda tanımıyorum

131,606Konular
3,269,642Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt