Anonim sms gönderme hakkında [ yardıma ihtiyacım var ]

Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben bir site üzerinden numaraya anonim olarak mesaj göndermek istiyorum yarın öbür gün numaranın peşine düşse karşı taraf beni bulabilir mi bilgisi...

site anonim site ise vpn ile gir yap işlemini sanmıyorum o kadar uğraşacağını ki uğrşsa bile ciddi bir olay olmadığı sürece bilgilerin deşifre edilmez.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
site anonim vpn ile göndermeye çalışıldığında kapatın diyor
o zaman android bir cihaz bul çevrenden bir yerden wifi bul çarşıda vs ücretsiz wifler vardır sonra orjinal ip ve mac adresini bir yere kayıt et forumda konu olarak ara ip mac değiştirme diye (bilmiyorsan) ip mac değişip başka wifiye girdiğini düşünüyorum şimdi yapman gereken işini halletmek sonra da orjinal ip ve mac adresini değiştirdiklerinle tekrar değiştirmek mac değiş deme sebebim bağlandığın ağ kartını tanımlamakta kullandığı için bi olayda erişilip bulunma şansın olur diye

o zaman android bir cihaz bul çevrenden bir yerden wifi bul çarşıda vs ücretsiz wifler vardır sonra orjinal ip ve mac adresini bir yere kayıt et forumda konu olarak ara ip mac değiştirme diye (bilmiyorsan) ip mac değişip başka wifiye girdiğini düşünüyorum şimdi yapman gereken işini halletmek sonra da orjinal ip ve mac adresini değiştirdiklerinle tekrar değiştirmek mac değiş deme sebebim bağlandığın ağ kartını tanımlamakta kullandığı için bi olayda erişilip bulunma şansın olur diye
sağolasın yardım ettiğin için dediğin gibi mekan kafesinden halledicem

132,075Konular
3,274,750Mesajlar
316,860Kullanıcılar
NecmettinxxSon Üye
Üst Alt