Foruma, explorer & Chrome & Opera & Yaani, motorları üzerinden giremiyorum. bağlantınız güvenli değil yazıyor, sıkıntı bende mi forumda mı bilmiyorum. nasıl çözeriz? tor dan...
Dediğimi yap, işler görürsün.telefondan giriyorum, mobil veri.
domem yok mebil veri dediğini nasıl yapım hahaDediğimi yap, işler görürsün.
bklmForuma, explorer & Chrome & Opera & Yaani, motorları üzerinden giremiyorum. bağlantınız güvenli değil yazıyor, sıkıntı bende mi forumda mı bilmiyorum. nasıl çözeriz? tor dan yazıyorum şuan'da. ve çok kasıyor kullanılcak gibi değil
4 kere sordular aq mobil veri diyorum hat' oluyor hani vodafone falan takıyorsun internet ha ondan işteŞimdi anlamadım foruma normalde modemle mi giriyorsun
1.5 gündür telefondan giremiyorum forumaSakin ol knk sadece anlamadım ve sordum niye bu kadar gerginsin sadece yardımcı olmaya çalışıyorum
Kapat aç yaptığında da mobil veri ip değiştiriyor bildiğim kadarıyladomem yok mebil veri dediğini nasıl yapım haha
ffffForuma, explorer & Chrome & Opera & Yaani, motorları üzerinden giremiyorum. bağlantınız güvenli değil yazıyor, sıkıntı bende mi forumda mı bilmiyorum. nasıl çözeriz? tor dan yazıyorum şuan'da. ve çok kasıyor kullanılcak gibi değil