Spyhackerz yapılması gerekenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
@Zns @Al Simmons şimdi çok güzel bir konuya değinmek istiyorum adminlere lafimdir hani bir insan bir kişiye tokat attığı zaman o kişiyi direk sınırsız bir şekilde forumdan uzaklaştırmaniz gereklidir . Şimdi diceksiniz ki neden çok basit
Kardeşim bu adam bir kişiyi dolandirmadimi dolandırdı eee bunu ikinci defada yapar yani dolandırılan kişiye parası iade edildiği zaman sorun kalkmış mi oluvak hayır dolandırıcı tekrar birisini dolandiricaktir gözünüzü seveyim buna bir çözüm bulun artık . Neden böyle birşey dedim nedeni çok basit bak kardeşim şişko emir zamanında beni dolandirmisti burda çok tanıdığı olduğu için ve oruspu ağızlı olduğu için haklı cikarmistiniz ve daha sonra ne oldubaska birisini daha dolandırdı forumdan uzaklaştırıldı. Anlamadığım bir kişinin forumdan uzaklaştırılması için kaç kişiyi dolandirilmasi gerek

Bakın beyler burda hedef aldığım kişi Ahmet Mehmet değil genellemeden bahsediyorum bir kere dolandıran bir daha dolandirir

Rating - 100%
Dolandırıcı dediğimiz parayı alıp giden veya iade etmemekte ısrarcı olan kişidir. Herkesin şikayet konusuna belirli sürede gelip açıklama yapması beklenir. Baktık aktif oluyor ve etiketlere rağmen konuya mesaj yazmıyor veya bilerek konuya gelmiyor. Dolandırıcılıktan perma banlanıyor. İade edecekse o kişi banlanmaz ama hep böyle olaylarda iade ile yırtacak değil. 1 olur bilemedin 2 olur diğerinde o da perma ban yer.

Rating - 0%
İade ettiyse sıkıntı yok. Etmezse onun hakkından ban gelir anca.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Gerekli kanıtlar sağlandığı taktirde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılıyor. Mehmet Emir denen şahıs seni dolandırdığı zamanda şikayet konusu açman gerekirdi şikayet konusu açmadığın için ban yemedi.

Ek olarak: Mehmet Emir denen şahıs forumda banlı.

note

SOYTARI
Rating - 100%
Dolandırıcı dediğimiz parayı alıp giden veya iade etmemekte ısrarcı olan kişidir. Herkesin şikayet konusuna belirli sürede gelip açıklama yapması beklenir. Baktık aktif oluyor ve etiketlere rağmen konuya mesaj yazmıyor veya bilerek konuya gelmiyor. Dolandırıcılıktan perma banlanıyor. İade edecekse o kişi banlanmaz ama hep böyle olaylarda iade ile yırtacak değil. 1 olur bilemedin 2 olur diğerinde o da perma ban yer.
Bu yaptığınız hatadır işte anladınız mı bir insan bir kişinin çantasını çaldığı Zaman sahibine geri verdiğinde ne oluyor yani o kişi hırsızlık yapmamışmi oluyor veyahut bir daha da hırsızlık yapmicak anlaminami geliyor

note

SOYTARI
Rating - 100%
Gerekli kanıtlar sağlandığı taktirde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılıyor. Mehmet Emir denen şahıs seni dolandırdığı zamanda şikayet konusu açman gerekirdi şikayet konusu açmadığın için ban yemedi.

Ek olarak: Mehmet Emir denen şahıs forumda banlı.
Şikayet konusu açıldı haksız çıkarıldım :)

Rating - 100%
Şikayet konusu açıldı haksız çıkarıldım :)
Dediğin plesk olayıysa onu ben çözmüştüm hata sendeydi çok iyi hatırlıyorum.
Bu yaptığınız hatadır işte anladınız mı bir insan bir kişinin çantasını çaldığı Zaman sahibine geri verdiğinde ne oluyor yani o kişi hırsızlık yapmamışmi oluyor veyahut bir daha da hırsızlık yapmicak anlaminami geliyor
Şimdi şöyle de söyleyeyim. Biz yüce varlık değiliz. Karşıdaki belki gerçekten konuyu görmedi veya o aralar aktif olsa bile çok takılamadı. İlk iade etme şansı hakkı tanınır. Baktık iade etmiyor bilerekten farkında olarak perma banlanır.

note

SOYTARI
Rating - 100%
Dediğin plesk olayıysa onu ben çözmüştüm hata sendeydi çok iyi hatırlıyorum.

Şimdi şöyle de söyleyeyim. Biz yüce varlık değiliz. Karşıdaki belki gerçekten konuyu görmedi veya o aralar aktif olsa bile çok takılamadı. İlk iade etme şansı hakkı tanınır. Baktık iade etmiyor bilerekten farkında olarak perma banlanır.
Ben 7 yıldır kod yazmış bir insanım ama Python ile uğraştım PHP ilgi alanım değildir ve benim bildiğim internette bir scriptin patlama süresi vardır ben size dedim ki kardeşim gidin scripti pleskte deneyin siz yapmadınız ama emir script pic oldu dedi ne alaka şimdi 1 saat bile sürmemiş o script Pic olamaz hadi diyelim ki plesk almadım diye sitem patladı ben şuanda da başka bir script kodladim 2 aydır takir takir çalışıyor hemde bogahostdan domain aldım bu nasıl oluyor

Rating - 100%
Ben 7 yıldır kod yazmış bir insanım ama Python ile uğraştım PHP ilgi alanım değildir ve benim bildiğim internette bir scriptin patlama süresi vardır ben size dedim ki kardeşim gidin scripti pleskte deneyin siz yapmadınız ama emir script pic oldu dedi ne alaka şimdi 1 saat bile sürmemiş o script Pic olamaz hadi diyelim ki plesk almadım diye sitem patladı ben şuanda da başka bir script kodladim 2 aydır takir takir çalışıyor hemde bogahostdan domain aldım bu nasıl oluyor
Dostum bu konuyu açtırma şimdi tekrardan. Konuna iner Canlı destek ile olan konuşmaları tekrar atarım. Bu konuya odaklan burada. Herkese direkt dolandırıcı diyip banı çakamayız, iade hakkı tanınır. Baktık alışkanlık haline getirecek tip var direkt perma ban yiyebilir.

note

SOYTARI
Rating - 100%
Dostum bu konuyu açtırma şimdi tekrardan. Konuna iner Canlı destek ile olan konuşmaları tekrar atarım. Bu konuya odaklan burada. Herkese direkt dolandırıcı diyip banı çakamayız, iade hakkı tanınır. Baktık alışkanlık haline getirecek tip var direkt perma ban yiyebilir.
Bak şimdi anlamıyorsunuz aynı hostingi kullanıyorum ve telif sitesi yapmışım ama sitem patlamiyor bu konu burda kapansın
Normal konumuza gelelim mesela diyelim a kisisinden ben 1000 TL tokat yedim ve geri iademi yaptı bir süre forumda rankini kastı adam pat bir kisininde 10k parasını yedi ve iade etmedi forumdan uzaklaştırıldı .
Merak edilen soru 10k parayı kim bu çocuğa vericek tokat yemiş ilk tokat attığı zaman ban atmadniz atsaydiniz tokat yemicekti kim vericek şimdi bu çocuğun parasını doğru cevap kimse

Rating - 100%
Bak şimdi anlamıyorsunuz aynı hostingi kullanıyorum ve telif sitesi yapmışım ama sitem patlamiyor bu konu burda kapansın
Normal konumuza gelelim mesela diyelim a kisisinden ben 1000 TL tokat yedim ve geri iademi yaptı bir süre forumda rankini kastı adam pat bir kisininde 10k parasını yedi ve iade etmedi forumdan uzaklaştırıldı .
Merak edilen soru 10k parayı kim bu çocuğa vericek tokat yemiş ilk tokat attığı zaman ban atmadniz atsaydiniz tokat yemicekti kim vericek şimdi bu çocuğun parasını doğru cevap kimse
O kadar dolandırıcılık yapacak birisi yasal işlemlerle uğraşacak kadar da yürekli olmalı, kanıtlara karşılık. Karşıdaki davayı açar gerekirse yasal işlemler için bilgiler ilgili kurumlara iletilir. O kadar büyük ticaret olacaksa ESCROW hizmeti boşuna durmuyor ayrıca. Konuyu kilitliyorum gerekli açıklamaları yaptım.

Rating - 95.8%
note kardeşim haklısın haklı olmasına yalan yok lakin bizde üyelerin parasını kurtarmaya çalışıyoruz aslında olayımız bu, ama çözüm yakında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,624Konular
3,269,834Mesajlar
315,624Kullanıcılar
rax2fastSon Üye
Üst Alt