-
RenGa
ÖLÜ
wp basıyorum ama adamlar takmıyor bile com+ssl var ama olmuyor
önereceğiniz taglar varmı ?
önereceğiniz taglar varmı ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
wp basıyorum ama adamlar takmıyor bile com+ssl var ama olmuyor önereceğiniz taglar varmı ?
Hangi scdeScde Shell olabilir 😂
Shell dediğimiz şey scye koyulan bir nevi yazılımdır sen istediğin kadar bassan bile şifreler SC sahibine gidiyor sana değil sen sadece kendi denemelerini görebilirsin hesaplar SC sahibinde ama istersen shelli kaldirabilirim instadan ulaş ücretsiz vereyim of:m.hsynzd1Scde Shell olabilir 😂
Instagram'dan yaz m.hsynzd1Shell dediğimiz şey scye koyulan bir nevi yazılımdır sen istediğin kadar bassan bile şifreler SC sahibine gidiyor sana değil sen sadece kendi denemelerini görebilirsin hesaplar SC sahibinde ama istersen shelli kaldirabilirim instadan ulaş ücretsiz vereyim of:m.hsynzd1
benim kafam biraz karşıktı o ara biliyorum ama kendim kodladım hiç bir sorun yok sc deShell dediğimiz şey scye koyulan bir nevi yazılımdır sen istediğin kadar bassan bile şifreler SC sahibine gidiyor sana değil sen sadece kendi denemelerini görebilirsin hesaplar SC sahibinde ama istersen shelli kaldirabilirim instadan ulaş ücretsiz vereyim of:m.hsynzd1
VT tarattin mıbenim kafam biraz karşıktı o ara biliyorum ama kendim kodladım hiç bir sorun yok sc