Konuma gelmenizi rica edecegim ozellikle @Mectruy @Zns ve diyer yetkililer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Félix Gallardo

Kibir. Benim en gözde günahımdır.
Rating - 100%
Lan ne diyorum tema degismeye kaklktigiimda lisns hatasi veriyor diyorum ya
tema degisme kardesim ben sana tema degismek mumkunmu dedim scriptde? benim bile haberim yok tema degismekten sen gidip tema filan degisiyosun ne sikim yapiyosun beni ilgilendirmez kanitla gel ne bileyim o ss benim scriptimin altyapisi ama lisans hatali?>

Félix Gallardo

Rating - 100%
@Mectruy allah askina dogru demiyormuyum? ben hic scriptin temasini degismedim ve haberim yok oyle seyden ben scripti boyle kullandim adama boyle gosterdim ve gordu rrazi oldu istedi sattm kendisine

242860501_555745069002468_4853161630979305505_n.jpg

Rating - 100%
tema degisme kardesim ben sana tema degismek mumkunmu dedim scriptde? benim bile haberim yok tema degismekten sen gidip tema filan degisiyosun ne **Küfürbaz** yapiyosun beni ilgilendirmez kanitla gel ne bileyim o ss benim scriptimin altyapisi ama lisans hatali?>
ya mal cocuk lisns olmasa bu hatai vermez iste php bilgin 0 gelip laga luga yapiyon ben sendne sc i lisansiz doye aldiysam boyle bi hata almak istemiyorum baliyosamda iade yapmanı bekliyorum tema yida red yiyosa bile bile kullancak deilim demekki sc in lisnasli lisnsli olmasa boylr bir hata olmaZ

Félix Gallardo

Rating - 100%
ya mal cocuk lisns olmasa bu hatai vermez iste php bilgin 0 gelip laga luga yapiyon ben sendne sc i lisansiz doye aldiysam boyle bi hata almak istemiyorum baliyosamda iade yapmanı bekliyorum tema yida red yiyosa bile bile kullancak deilim demekki sc in lisnasli lisnsli olmasa boylr bir hata olmaZ
lisans problemi yoktu ben sana satinca scripti ben sattikdan sonra ne bok yeyip degistirip hata aldiysan beni alakadar etmez sste gordugunuz gibi scriptde bi degisiklik yaparsan bizilik bi sey yok dedik

Rating - 100%
Kendinde biliyosun temayi degisince lisnas hatasi verdigini simdi bana laf yapiyosun amk ben sc yi lisansiz diye aldiysam istedigim gibi tema eklerim amk

Félix Gallardo

Rating - 100%
Kendine bildigin icin tema degistiginde lisans hatasi verecegini bunu bana bilerek yazdin demekti orospu evladisin iade yap daha yazmayqcqm
bende yazmayacagim ve hakkimde soyledigin tema degismek hakkinda bilgim oldugunu tammaen inkar ediyorum benim bile haberim yok ve baanaa lazm degil bu kadar nokta

Félix Gallardo

Rating - 100%
Yarrqm edit cektiginde lisns hatasi verdigini bile bile saliyosun sc yi bide bana lisanssiz dedin orospu cpcugu
kufur etme cocuk bak seninle normal konusuyorum diyorumki ugrasma benle kanit ss getir ben tum kanitimi doktum orataya suan benim dogru sen ise bok tan para almaya calsiiyorsun beni ugrastirma

Rating - 100%
Olm herseyi jaxy ile planlamissiniz tg den atiniz gecmisi sildiniz neyin ssini bekliyon pezevenk

Félix Gallardo

Rating - 100%
beynimi sikme daha seninle oynayacak degilim ben isimi temiz ssli kanitli yaparm ve gosterdim her seyi ortada @Mectruy abi kimse kimseyi zorla bi sey aldirmiyor gosterdim iade talebindeki razilignida yaptik sside aldim bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,606Konular
3,269,648Mesajlar
315,559Kullanıcılar
Spnish81Son Üye
Üst Alt