Rating - 100%
sitede kullandigin halde lisans yokBana lisans yok dedin
sitede kullandigin halde lisans yokBana lisans yok dedin
Amk topu lisns yok diyon ya satarkenbeni ilgilendirmez
bu script benim sattigim script degilEkli dosyayı görüntüle 24572Ekli dosyayı görüntüle 24573
Bak kardesim temayi degiismeye kalktigimda bu hati veriyo sifreyi yazip logine bastigimda @Zns @Mectruy yeterlimi
Lan ne diyorum tema degismeye kaklktigiimda lisns hatasi veriyor diyorum yabu script benim sattigim script degil
tema degisme kardesim ben sana tema degismek mumkunmu dedim scriptde? benim bile haberim yok tema degismekten sen gidip tema filan degisiyosun ne sikim yapiyosun beni ilgilendirmez kanitla gel ne bileyim o ss benim scriptimin altyapisi ama lisans hatali?>Lan ne diyorum tema degismeye kaklktigiimda lisns hatasi veriyor diyorum ya
ya mal cocuk lisns olmasa bu hatai vermez iste php bilgin 0 gelip laga luga yapiyon ben sendne sc i lisansiz doye aldiysam boyle bi hata almak istemiyorum baliyosamda iade yapmanı bekliyorum tema yida red yiyosa bile bile kullancak deilim demekki sc in lisnasli lisnsli olmasa boylr bir hata olmaZtema degisme kardesim ben sana tema degismek mumkunmu dedim scriptde? benim bile haberim yok tema degismekten sen gidip tema filan degisiyosun ne **Küfürbaz** yapiyosun beni ilgilendirmez kanitla gel ne bileyim o ss benim scriptimin altyapisi ama lisans hatali?>
lisans problemi yoktu ben sana satinca scripti ben sattikdan sonra ne bok yeyip degistirip hata aldiysan beni alakadar etmez sste gordugunuz gibi scriptde bi degisiklik yaparsan bizilik bi sey yok dedikya mal cocuk lisns olmasa bu hatai vermez iste php bilgin 0 gelip laga luga yapiyon ben sendne sc i lisansiz doye aldiysam boyle bi hata almak istemiyorum baliyosamda iade yapmanı bekliyorum tema yida red yiyosa bile bile kullancak deilim demekki sc in lisnasli lisnsli olmasa boylr bir hata olmaZ
Olm mal deyiliz sc bozulsa 504 403 verirbkodlarda hata olsa kodlarda hata yok ve html olarak lisns hatasi veriyor@Mectruy allah askina dogru demiyormuyum? ben hic scriptin temasini degismedim ve haberim yok oyle seyden ben scripti boyle kullandim adama boyle gosterdim ve gordu rrazi oldu istedi sattm kendisine
Ekli dosyayı görüntüle 24575
html degisen funksyon degildir sadece kuru textdir eyer sen scriptin bi bokunu degisip sorun yasarsan beni ilgilendirmezOlm mal deyiliz sc bozulsa 504 403 verirbkodlarda hata olsa kodlarda hata yok ve html olarak lisns hatasi veriyor
beni ilgilendirmez ben ssde scriptin bi boukunu degisirsen bizlik bi sey yok dedimKendinde biliyosun temayi degisince lisnas hatasi verdigini simdi bana laf yapiyosun amk ben sc yi lisansiz diye aldiysam istedigim gibi tema eklerim amk
Aptal avel php yi bastan senin sc ile ogrenmiyorum mal da deilim kordehtml degisen funksyon degildir sadece kuru textdir eyer sen scriptin bi bokunu degisip sorun yasarsan beni ilgilendirmez
aynen biz maliz koruz dimi aq sakamisin sen sabaha kadar seninlemi oynuyucam kanit ss ortada sikme beynimi hadi scriptde degisiklik yaparsan bizlik bi sey yok dedikAptal avel php yi bastan senin sc ile ogrenmiyorum mal da deilim korde
Kendine bildigin icin tema degistiginde lisans hatasi verecegini bunu bana bilerek yazdin demekti orospu evladisin iade yap daha yazmayqcqmbeni ilgilendirmez ben ssde scriptin bi boukunu degisirsen bizlik bi sey yok dedim
Yarrqm edit cektiginde lisns hatasi verdigini bile bile saliyosun sc yi bide bana lisanssiz dedin orospu cpcuguaynen biz maliz koruz dimi aq sakamisin sen sabaha kadar seninlemi oynuyucam kanit ss ortada sikme beynimi hadi scriptde degisiklik yaparsan bizlik bi sey yok dedik
bende yazmayacagim ve hakkimde soyledigin tema degismek hakkinda bilgim oldugunu tammaen inkar ediyorum benim bile haberim yok ve baanaa lazm degil bu kadar noktaKendine bildigin icin tema degistiginde lisans hatasi verecegini bunu bana bilerek yazdin demekti orospu evladisin iade yap daha yazmayqcqm
kufur etme cocuk bak seninle normal konusuyorum diyorumki ugrasma benle kanit ss getir ben tum kanitimi doktum orataya suan benim dogru sen ise bok tan para almaya calsiiyorsun beni ugrastirmaYarrqm edit cektiginde lisns hatasi verdigini bile bile saliyosun sc yi bide bana lisanssiz dedin orospu cpcugu
Siktirme kafanı amk topu bana lisasniz diye sattinbende yazmayacagim ve hakkimde soyledigin tema degismek hakkinda bilgim oldugunu tammaen inkar ediyorum benim bile haberim yok ve baanaa lazm degil bu kadar nokta
bende lisans yok diyourm ve scriptde degisiklik yaparsan benide ilgilendirmez diyorumBen sana sc bozuk demiyoeum ztn lisnas bar hata aliyorum diyorum
lisanssizdir ve suan bile kullanilir vazyetde proxy ekleyip her kes kullana bilirSiktirme kafanı amk topu bana lisasniz diye sattin