Sağlam kişiler arıyorum

5 kişilik bi ekip olacağız herkes 20k üstü olursa güzel olur kendi imkanları ile bana ihtiyaç duymadan hesap düşürebilen 40k 50k altı basmayan 10,15 bastıktan sonra ban yedim...

5 kişilik bi ekip olacağız herkes 20k üstü olursa güzel olur kendi imkanları ile bana ihtiyaç duymadan hesap düşürebilen 40k 50k altı basmayan 10,15 bastıktan sonra ban yedim diye oturmayan wpm kapanır diyip zirlamayan hırsla basan birilerini istiyorum site benden ebediyi ben çeker veririm hesapları txt konusunda da 2,3 gün güveni sağladıktan sonra anında salarım 70,80 k için bi hesap için kardeşini saticak tokatlayacak baştan unutsun bu konuyu açtığım site yaklaşık 35 gün civarı dayanmaktadır oto wp si olana no datası salarım onlarla basar diğerleri ile birlikte manuel olarak devam edicez gelmek isteyen @wetehan0 Instagram ile iletişime geçsin

5 kişilik bi ekip olacağız herkes 20k üstü olursa güzel olur kendi imkanları ile bana ihtiyaç duymadan hesap düşürebilen 40k 50k altı basmayan 10,15 bastıktan sonra ban yedim diye oturmayan wpm kapanır diyip zirlamayan hırsla basan birilerini istiyorum site benden ebediyi ben çeker veririm hesapları txt konusunda da 2,3 gün güveni sağladıktan sonra anında salarım 70,80 k için bi hesap için kardeşini saticak tokatlayacak baştan unutsun bu konuyu açtığım site yaklaşık 35 gün civarı dayanmaktadır oto wp si olana no datası salarım onlarla basar diğerleri ile birlikte manuel olarak devam edicez gelmek isteyen @wetehan0 Instagram ile iletişime geçsin
bunları yapan adam neden ekiple çalışsın ki kardeşim ?

Ben neden çalışıyorsam o yüzden kardeşim neden tek başıma kazanayım ki 3,4 kişi ile 2 katını kazanmak varken
kanka adam tek yapar sağlam yapar hem riskee girmez hem tantanalarla uğraşmaz hem temiz parasını çıkarır neden böyle risklere girsin ki ?

kanka adam tek yapar sağlam yapar hem riskee girmez hem tantanalarla uğraşmaz hem temiz parasını çıkarır neden böyle risklere girsin ki ?
Riske girilecek ne var dostum Duo açarken abine falan mı yakalaniyorsun neyin tantanası ile uğraşaçak ben uyurken düşen hesabı çeken birinin olması kötü birşey mi Instagram da beni taniyorsan az çok biliyorsundur vurduğum hesapları şahsen ekip çalışmasını tantana olarak görüyorsan yorumunu özelden bana ilet lütfen konuyu meşgul etme

sagdece yorum

131,767Konular
3,271,175Mesajlar
316,132Kullanıcılar
dasdad132312Son Üye
Üst Alt