🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Moderatörün son düzenlenenleri:
İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666...
Güzel dostum kimseden çaldığım yok istersen ulaş @pudjam666 actığım telefonları atayım sana burda milletin neden coinini yiyeyim maksat burda öğrenci arkadaşlarıma yardım etmekYa başka forumdan calmıssın bide kendim yazdım kazandım yaazmıssın sırf coin oltalamak içinahahaha
bana ozelden atar mısın konuyu ?Güzel dostum kimseden çaldığım yok istersen ulaş @pudjam666 actığım telefonları atayım sana burda milletin neden coinini yiyeyim maksat burda öğrenci arkadaşlarıma yardım etmek
adam enayi zaten değil mibana ozelden atar mısın konuyu ?
herkes sen değil ikimizin muhabbetine girmeadam enayi zaten değil mi
kaybetcegim bisi yok reis attım özelden ona böylelerini göt etmek hoşuma gidiyoradam enayi zaten değil mi
Adamsın kardesim konu guncel taze fakat bu konunu bidahakine like + yorum yap ve daha detaylı anlatım yaparsan dah faazla etkileşim kasarsınkaybetcegim bisi yok reis attım özelden r![]()
benim kazancım olmuyor reis yaparım birazdan belki ücretsizAdamsın kardesim konu guncel taze fakat bu konunu bidahakine like + yorum yap ve daha detaylı anlatım yaparsan dah faazla etkileşim kasarsın
reis isteyene atmak için linkledim öyle daha kolay oluyor merak etme virüs falan yokAnlamadığım bişi var direkt foruma atmak varken niye txt dosyasında attın ?
.İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
-=Stripped Content=-
bakalımİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
dasdsadsadİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
KIRIK LİNKİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
..İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
Bkalimİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
reis isteyene atmak için linkledim öyle daha kolay oluyor merak etme virüs falan y
Öyle birşeu yok dostumİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
.İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
Bklmİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
Bu bağlantı geçerli değil.İyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666
Okİyi günler bir gelir elde etmek isteyen arkadaşlarıma yazdım 4-5 k para kazandım bu methodla yardım için @pudjam666