İnstagram hesap kapatma nasıl oluyor bilen varsa ogretebilirmi ?

Merhabalar ben yeni başladımda sosyal medya üzerinden yürümek istiyorum bu yuzden instagram hesap kapatma-çalma bunlardan bilenler bana yardımcı olabilirmi plssssssssssssss.

Merhabalar ben yeni başladımda sosyal medya üzerinden yürümek istiyorum bu yuzden instagram hesap kapatma-çalma bunlardan bilenler bana yardımcı olabilirmi plssssssssssssss.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Burası foruma yeni katılan arkadaşlarımızın tanışma kategorisi, bu tarz yardıma ihtiyacın olan konuları "Sosyal medya yardım" kategorisine açmalısın.

Çözüldü.

eskisi gibi degil hocam eskiden +30k hesapdan taklidi vuruyorduk anasınn amına uçuyodu hesap 1dk şuan form kimlllik shop vs ile kapanıyor detaylı bilmiyorum ama forumda kapatanlar vardır

kanka selam. sana soyle aciklayayim, genelde en cok kullanilan metodlar form ile yapiliyo instagrami report formlari var onlari doldurarak kapatiyoz. calma da suan sosyal muhendislik ile falan azicik bi araştırma ile ogrenebilirsin zor degil

kanka selam. sana soyle aciklayayim, genelde en cok kullanilan metodlar form ile yapiliyo instagrami report formlari var onlari doldurarak kapatiyoz. calma da suan sosyal muhendislik ile falan azicik bi araştırma ile ogrenebilirsin zor degil
he çok kolay amk kolpası bir method bulmak haftalar sürebiliyor git sütünü iç :D

132,075Konular
3,274,773Mesajlar
316,865Kullanıcılar
yigolidoSon Üye
Üst Alt