Merhaba gencler bu pic dolandirdir method satiyorum diyerek forumdaki ismini unuttum kıdemli uyeydi rutbesi instagramini birakiyorum adminler bi baksin
40 tl icjn yaptigina bak nickini unuttum forumdakiMerhaba gencler bu pic dolandirdir method satiyorum diyerek forumdaki ismini unuttum kıdemli uyeydi rutbesi instagramini birakiyorum adminler bi baksin
@Zns @Al Simmons bu kisi forumda hesap kapatma konusu acmisti konuya cevap olarak instasini yazdı ben ulaştım parayı attıktan sonra engelledi rutbesi kidemliydiMerhaba gencler bu pic dolandirdir method satiyorum diyerek forumdaki ismini unuttum kıdemli uyeydi rutbesi instagramini birakiyorum adminler bi baksin
Hatirlamiyorum iste bu konu açmıştı hesap kapatma konusu konuya cevap olarak instasini yazmisti tokat atti forum dolandırıcı kayniyor rutbeyi alan tokat atar olmuşforum içi ismi lazım
bak yukarıda biri birini etiketlemiş bak o muHatirlamiyorum iste bu konu açmıştı hesap kapatma konusu konuya cevap olarak instasini yazmisti tokat atti forum dolandırıcı kayniyor rutbeyi alan tokat atar olmuş
Hayir o değilbak yukarıda biri birini etiketlemiş bak o mu
Knk bu yan hesabi benim gördüğüm hesabinin rutbesi kidemli uyeydiBahsettiğin kişi bu elaman @xb7rat. Bu orospu çocuğunun Tokatçı olduğunu bütün forum biliyor, defalarca da chatte söylendi. Her defasında diyoruz escrow hayat kurtarır diye.
Geçmiş olsun @Zns @arda01260
bu muydu ardaBahsettiğin kişi bu elaman @xb7rat. Bu orospu çocuğunun Tokatçı olduğunu bütün forum biliyor, defalarca da chatte söylendi. Her defasında diyoruz escrow hayat kurtarır diye.
Geçmiş olsun @Zns @arda01260
Onu bilmiyorum ama seni tokatliyan kişinin hesabı bu. Adminler ip ye baksin kimin multisi anlarlar.Knk bu yan hesabi benim gördüğüm hesabinin rutbesi kidemli uyeydi
Onu bilmiyorum ama seni tokatliyan kişinin hesabı bu. Adminler ip ye baksin kimin multisi anlarlar.
Hayir abi benim yazdığım kisinin rutbesi kıdemli uyeydi bu kimse harbiden profesyonel yapiyor orospu çocuğubu muydu arda
Kanıtlarıyla birlikte şikayet konusu açmalısın.Onu bilmiyorum ama seni tokatliyan kişinin hesabı bu. Adminler ip ye baksin kimin multisi anlarlar.
@B E R 7 THayir abi benim yazdığım kisinin rutbesi kıdemli uyeydi bu kimse harbiden profesyonel yapiyor orospu **Küfürbaz**
Yanlış alıntı yaptın herhalde kanksKanıtlarıyla birlikte şikayet konusu açmalısın.
ticaretlerde escrow kullanın arkadaşlar.
Hayır bu degil
Üyenin forumdaki kullanıcı adını bulman gerekmekte aksi taktirde bir işlem yapılmayacak.Hayır bu degil
Hayir bu değil
Tamamda knk bak diyorumki benim gördüğüm hesabinin rutbesi kıdemli uyeydi ben ondan escrow kullanmadim gezginle boyle yapmazdimSana yazan kişinin hesabı yukarıda ki etiketledigim kişi.
https://www.hizliresim.com/g2k594k
@Zns @arda01260
Multisi işte, adminler ip ye bakar kim olduğunu söyler. Merak etme çözülür sorunun.Tamamda knk bak diyorumki benim gördüğüm hesabinin rutbesi kıdemli uyeydi ben ondan escrow kullanmadim gezginle boyle yapmazdim
Knk cimere şikayette bulunmayi düşünüyorum akillansin essekMultisi işte, adminler ip ye bakar kim olduğunu söyler. Merak etme çözülür sorunun.
Adminler bulun bekliyorumMultisi işte, adminler ip ye bakar kim olduğunu söyler. Merak etme çözülür sorunun.
Bekliyorum