Sphonehix Kolpası

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
Dostlar tiktok ekip kuracaktım geçen günlerde konusunu açmıştım @Sphonehix adlı kolpa yazdı sonra da taslağı alınca yarı yolda bırakıp kıçına tekmeyi vura vura kaçtı şimdi kendine ekip toplayacakmış arkadaşlar güvenmeyin kimse işi size babasının hayrına öğretmez illaki pay ister ben sadece yakın dostlarımdan pay istememiştim zaten onlar da istememiş olmama rağmen pay saldılar bçyle boş insanlara güvenip yola çıkmayın satış koyar emeğiniz de boşa gider dımdızlak kalırsınız

kanıt:
Ekran Alıntısı.PNG

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Dostlar tiktok ekip kuracaktım geçen günlerde konusunu açmıştım @Sphonehix adlı kolpa yazdı sonra da taslağı alınca yarı yolda bırakıp kıçına tekmeyi vura vura kaçtı şimdi kendine ekip toplayacakmış arkadaşlar güvenmeyin kimse işi size babasının hayrına öğretmez illaki pay ister ben sadece yakın dostlarımdan pay istememiştim zaten onlar da istememiş olmama rağmen pay saldılar bçyle boş insanlara güvenip yola çıkmayın satış koyar emeğiniz de boşa gider dımdızlak kalırsınız

kanıt:
Ekli dosyayı görüntüle 24716

Varsa böyle bir grubun gelmek isterim . Pay vermenize bile gerek yok işi öğrenmem her şeyden daha önemlidir . CSS HTML JS de biliyorum ne sc de değişiklik isterseniz yaparım ama işi öğretin yeter ki .

Rating - 100%

kanıt:
Ekli dosyayı görüntüle 24716

TG bak

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
@Sphonehix kardeş sana doğru taslağı da attım şovu bırak kolpasın gruba gelip anında habersiz çıkmak ardından ekip toplamak hem de taslağı alır almaz :D

Rating - 0%
taslak dedigin budur seninkisi fanfinifon 💃 ben aglamam sen aglarsin boyle giders

Rating - 0%
Ebedi methodunu ogrenmek için girdim fakat dedigini zaten biliyordum taslaklariniz copdu 1 seneden fazla tiktoktayim Laga luga yapma cnm

131,585Konular
3,269,400Mesajlar
315,481Kullanıcılar
exposideSon Üye
Üst Alt