Coin Konusunda Sıkıntı Var Adminler Bu Konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Forumda coinler artık alım satım yapılarak kazanılıyor fakat şöyle bir sıkıntı var üst rütbedekiler coinli konulara coin vs. hiç bir şey vermeden görüntülüyorlar ve adamların hiç bi coini azalmıyor ve devasa coinleri oluyor ve bu adamlar satış yaparak ucuza satarak piyasayıda baltalıyorlar yani coin işleyiş sistemi sadece bu üst rütbedekilere çalışıyor buna acilen spyhackerz adli mahkemesi tarafından hukuk kanun sistem getirilmesi lazım.

@Mectruy @Zns @Al Simmons @Mehmet

Zabtruy 

God
Rating - 100%
Forumda coinler artık alım satım yapılarak kazanılıyor fakat şöyle bir sıkıntı var üst rütbedekiler coinli konulara coin vs. hiç bir şey vermeden görüntülüyorlar ve adamların hiç bi coini azalmıyor ve devasa coinleri oluyor ve bu adamlar satış yaparak ucuza satarak piyasayıda baltalıyorlar yani coin işleyiş sistemi sadece bu üst rütbedekilere çalışıyor buna acilen spyhackerz adli mahkemesi tarafından hukuk kanun sistem getirilmesi lazım.

@Mectruy @Zns @Al Simmons @Mehmet
ucuza satıp piyasayı alt üst etmeleri konusunda sonuna kadar haklısın ancak bizler yani üst rütbeliler foruma büyük katkılar sağlamış olduğumuzdan dolayı bazı ayrıcalıklarımız olmak zorunda ve ben dahil çoğu kişi kişisel geçimini satışlardan sağlıyor ve bizde buralara 0'dan geldik ilk konuda haklısın ancak 2. konuda sana katılmıyorum.

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
ucuza satıp piyasayı alt üst etmeleri konusunda sonuna kadar haklısın ancak bizler yani üst rütbeliler foruma büyük katkılar sağlamış olduğumuzdan dolayı bazı ayrıcalıklarımız olmak zorunda ve ben dahil çoğu kişi kişisel geçimini satışlardan sağlıyor ilk konuda haklısın ancak 2. konuda sana katılmıyorum.
Teşekkürler düşüncelerin için adminler gelince bakalım onlar ne diyecekler

Rating - 100%
ucuza satıp piyasayı alt üst etmeleri konusunda sonuna kadar haklısın ancak bizler yani üst rütbeliler foruma büyük katkılar sağlamış olduğumuzdan dolayı bazı ayrıcalıklarımız olmak zorunda ve ben dahil çoğu kişi kişisel geçimini satışlardan sağlıyor ilk konuda haklısın ancak 2. konuda sana katılmıyorum.
haklı

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Kanka sende konu aç üst rütbe ol
kankam ben olurum olmasına onda sorun yok fakat forumda bi eşitsizlik var ve bu da sistemsel dengesizliğe neden oluyor foruma yeni üye gelmez böyle ve etkileşim düşer. biraz mantıklı düşünmek gerek mesela adamda 300 k coin vardır 5k yı 10 tl felan satar hiç coin harcamadan anladın mı ? vs. vs. bunun bir çok örneğini verebilirim

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
kankam ben olurum olmasına onda sorun yok fakat forumda bi eşitsizlik var ve bu da sistemsel dengesizliğe neden oluyor foruma yeni üye gelmez böyle ve etkileşim düşer. biraz mantıklı düşünmek gerek mesela adamda 300 k coin vardır 5k yı 10 tl felan satar hiç coin harcamadan anladın mı ? vs. vs. bunun bir çok örneğini verebilirim
Knk iyide daha önce yatırım yapmışlar sende şimdi al yatırım yap ilerde sat gel satiyim sana

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Knk iyide daha önce yatırım yapmışlar sende şimdi al yatırım yap ilerde sat gel satiyim sana
kankam anlama sorunun var herhalde diyorum ki gezgin üyelerin popüleşimi etkileşimi iyice düştü onlarında bi coğu coin alamıyor alanda ibrahim gibi devasa coin kasan konularadn adamlarla ticaret yapıyor oda cok ucuza vs.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Konu açarak kolay bir şekile üst rütbeye çıkabilirsin.

Coin konusuna gelirsek Supreme'de şu anlık hide yetkisi var sadece bildiğim kadarıyla, Supreme'de 5 kişi de bile yoktur.

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Konu açarak kolay bir şekile üst rütbeye çıkabilirsin.

Coin konusuna gelirsek Supreme'de şu anlık hide yetkisi var sadece bildiğim kadarıyla, Supreme'de 5 kişi de bile yoktur.
major un ustlerinde var diye biliyorum kanka

Rating - 95.8%
Legendler felan görüyor coinsiz , supreme zaten çok az. Evet coin agaları oluştu ama bunun zaten böyle olacağı belli değilmiydi ? coin toplayanlar biriktirenler bunun birgün böyle olacağını biliyordu, ağustos böceği gibi coin saçanlar yüzünden piyasa daraldı, sen saçarsan birileride toplar. Coini çok olan istediği fiyata satar buna müdahale edilemez. Coin kazanmak için coin satın alanların çoğalması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,623Konular
3,269,806Mesajlar
315,615Kullanıcılar
lauresbey34Son Üye
Üst Alt