@efeunver den sikayetciyim.

Kendisinden 4 gun once 55.6k instagram hesabi aldim. Hesabi alirken bana böyle dedi. Hesaplara en az 2 3 ay onceden bot basildigini takipcilerin oturdugunu vurguluyor bana...

Kendisinden 4 gun once 55.6k instagram hesabi aldim. Hesabi alirken bana böyle dedi.
20211003_010229.jpg
Hesaplara en az 2 3 ay onceden bot basildigini takipcilerin oturdugunu vurguluyor bana.

Ama ne hikmetse, takipci sayisi 4 gunde 55.6k dan 51.9k ya dustu?

Screenshot_20211003-010540_Instagram.jpg
İade istediğimde ise aramizda geçen muhabbet:
af7E3.md.jpg

Gerisini size birakiyorum..
@Mectruy @Mehmet @Al Simmons

55k bot basmış arkadaş sadece 4 k düşmüş gayet normal bide attığın takipçilerin bı kısmı da bir zaman sonra geliyor bu kadar kasmayın.

Kardeşim hesabin istatistiği falan beni ilgilendirmez. Sen bana demişsin en az 2 3 ay once basilmis oluyor takipcilerin oturmasi icin diye bu ne demek oluyor, hesapta dusme olmaz takipiler oturdu demek oluyor, şimdi 4 gunde 4k takipci dusuyor allah bilir daha nekadar dusecek

Benim Frozn Hesabı da 1 Ay Önce Bot Basılmıştı Yaklaşık 52K Ve Toplam 8k Düşüş yaşandı gün başı 1k takipçi gelmekteydi Takipçilerin sonradan gelmesi çok doğal @efeunver Haklı benim sonucuma göre yine de karar adminlerindir

Büyük ihtimalle bir 10-15k arası daha düşüş yaşanacak. Telafi edilmeli veyahut para iadesi yapılmalidir, benim kanaatimce.

Kendisinden 4 gun once 55.6k instagram hesabi aldim. Hesabi alirken bana böyle dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 24791
Hesaplara en az 2 3 ay onceden bot basildigini takipcilerin oturdugunu vurguluyor bana.

Ama ne hikmetse, takipci sayisi 4 gunde 55.6k dan 51.9k ya dustu?

Ekli dosyayı görüntüle 24792
İade istediğimde ise aramizda geçen muhabbet:
af7E3.md.jpg

Gerisini size birakiyorum..
@Mectruy @Mehmet @Al Simmons
Kimsenin işine taş koymak istemem fakat, hesaplara bot basıp satan arkadaşlar oluyor. Sikmek için yer arıyorlar. Dikkat etmek lazım

@Mectruy nin dediği gibi hesap daha hızlı erirse o zaman gerekeni yapacağız. 4K erime normal görünüyor.

Hesapta zaten yolgeçen hanı olmuş.

@efeunver bu senin kaçıncı şikayetin haberin vardır umarım. 10-20 TL daha fazla kazanayım derken saçma iş yapmayın. Sende bot hesap demişsin ama şu kadar sürede erime olur, takipçi kaybı olur veya geri gelir gibi kısımları atlamayın. Ticaretinizi eksiksiz yapın. Sorulması gereken ve cevaplanması gereken kısımları atlamayın.

Sosyal Medya Hesap Alım & Satım Kuralları [Uyulması Zorunludur]

@Mectruy nin dediği gibi hesap daha hızlı erirse o zaman gerekeni yapacağız. 4K erime normal görünüyor.

@efeunver bu senin kaçıncı şikayetin haberin vardır umarım. 10-20 TL daha fazla kazanayım derken saçma iş yapmayın. Sende bot hesap demişsin ama şu kadar sürede erime olur, takipçi kaybı olur veya geri gelir gibi kısımları atlamayın. Ticaretinizi eksiksiz yapın. Sorulması gereken ve cevaplanması gereken kısımları atlamayın.

hesaba bot berat tarafından basıldı ve hesap bizdeydi sonra hesap bana geldi satılmam için bende satarken bot olduğunu ve botların 2 3 ay önce basıldığını belirttim zaten ki takipçiler otursa bile instagram ara ara bot hesapları kapatabiliyor .

Aynısı bende oldu iade yaptım:)

131,658Konular
3,270,141Mesajlar
315,707Kullanıcılar
emriasfasfSon Üye
Üst Alt