marka trip attım azıcık sadece KDJZLASHLFHASUlaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.
Neden böle şeyler yapıyorsunuz 😂marka trip attım azıcık sadece KDJZLASHLFHAS
bilmemNeden böle şeyler yapıyorsunuz 😂
Azcık da bunun için trip at server ları geri açsın
Amina koyayim anneme wpden mesaj attım gitmiyor bakıyorum İnternet var uçak moduna alıyorum yine yok telefonu kapadım actim yine yok en sonunda sikerim telefonu dedim sinirlendim vurdum ekran catladi meğer sorun telde degilmis ekran 2300tl of offfffUlaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.
iphone 13 mi kullanıyorsun 2300tl ekran mı olurAmina koyayim anneme wpden mesaj attım gitmiyor bakıyorum İnternet var uçak moduna alıyorum yine yok telefonu kapadım actim yine yok en sonunda sikerim telefonu dedim sinirlendim vurdum ekran catladi meğer sorun telde degilmis ekran 2300tl of offfff

12 pro max miniiphone 13 mi kullanıyorsun 2300tl ekran mı olur![]()
DUlaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.
Lağnn tell gittiğğğ12 pro max mini