X kişisi dolandırıcıdır

merhabalar spyda tanıştığım X kişisi mavi tikli ile bugün bir ticaretimiz oldu. ve 12k karşılığında +90 salacaktı fakat az önce hesabı alıp engelledi. herşey ekran görüntüsü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar spyda tanıştığım X kişisi mavi tikli ile bugün bir ticaretimiz oldu. ve 12k karşılığında +90 salacaktı fakat az önce hesabı alıp engelledi. herşey ekran görüntüsü ile var bende isteyene atarım. kimse bu çocuğa güvenmesin. 12k için tokat atıyor yazık.. acıyorum kimse dolandırılmasın bu çocuğa iletişim için ig @butik_innory

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
X kişisi dediğiniz kim ?
Benden bahsediyor ancak kendisine mesaj atmami istedi ancak Dm atamadım sanırım engel yedim, yani mesaj atamadım o sırada fırsattan istifade benim adımı kullanarak birisi yazmış (Benim anladığım kadarıyla) sonrasında ise olanlar olmuş, Beni tanıyan tanıyor zamanında Moderatörlük de yaptım burada Bir çok kişiyle de ticaretim oldu Aradan uzun zaman bile geçse müşterim sattığım birşey için soru sorduğu zaman cevapladım. Elinde kanıt olmadan böyle yapması cidden beni üzdü, Eğer ben olduğuma dair kanıtları varsa Bunları belirtsin.

Benden bahsediyor ancak kendisine mesaj atmami istedi ancak Dm atamadım sanırım engel yedim, yani mesaj atamadım o sırada fırsattan istifade benim adımı kullanarak birisi yazmış (Benim anladığım kadarıyla) sonrasında ise olanlar olmuş, Beni tanıyan tanıyor zamanında Moderatörlük de yaptım burada Bir çok kişiyle de ticaretim oldu Aradan uzun zaman bile geçse müşterim sattığım birşey için soru sorduğu zaman cevapladım. Elinde kanıt olmadan böyle yapması cidden beni üzdü, Eğer ben olduğuma dair kanıtları varsa Bunları belirtsin.
moderatçrlüğünü referans olarak gösterme.

X ile sürekli iletişim içerisindeyim ve sürekli ticaret yapıyoruz. Böyle bişrey yapsaydı çoktan beni tokatlardı. Konuya doğru düzgün kanıt eklenmemiş. Eklenen kanıtların hepsi piksel piksel.

X kişisi ile bazı zamanlar alışverişim oldu ve bir sorun yaşamadım fakat bu hiçbir zaman yaşanmayacağı anlamına gelmez. Ya forumda gerçekten birisi bu taktiği kullanarak insanları dolandırıyor ya da x anlaşılmaması için bu taktiği yaptı. Ama X'in böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, şahsi fikrimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,938Konular
3,272,876Mesajlar
316,607Kullanıcılar
Zorlu45Son Üye
Üst Alt