X Kişisi İle Uzun Süredir İletişim Halindeyim Sürekli Ya Coin Ya Da Takipçi Alıyorum 1 Kere Dolandırmadı Dolandıracağını Düşünmüyorum.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
fakat chatte sen vermiştin ismi, ben ise yazdım sanaBenden bahsediyor ancak kendisine mesaj atmami istedi ancak Dm atamadım sanırım engel yedim, yani mesaj atamadım o sırada fırsattan istifade benim adımı kullanarak birisi yazmış (Benim anladığım kadarıyla) sonrasında ise olanlar olmuş, Beni tanıyan tanıyor zamanında Moderatörlük de yaptım burada Bir çok kişiyle de ticaretim oldu Aradan uzun zaman bile geçse müşterim sattığım birşey için soru sorduğu zaman cevapladım. Elinde kanıt olmadan böyle yapması cidden beni üzdü, Eğer ben olduğuma dair kanıtları varsa Bunları belirtsin.
ödeme vs yaptın mı?fakat chatte sen vermiştin ismi, ben ise yazdım sana
engellemesi herşeyi ifade ediyorDostum Elinde Bir Kanıt Yoksa Buraya 'X KİŞİSİ DOLANDIRICIDIR' Diye Bir Başlık Açıp Hem Adamın Gunahını Alıp Hem Başkalarını Yoruman Saçma Gibi Geldi Ne Düşünüyorsun?
13k verdimödeme vs yaptın mı?
adamın adının mehmet olduguna emın mısın?engellemesi herşeyi ifade ediyor
siz, hep gezgin olup olmamamıza bakıyorsunuz. fakat beni git kime sorarsan sor rozy de tanır. ben 13k tokatlanacak insan değilim ve o 13k yı da anasının amına sokmasını bilirimevet sevgili gezgin başka ispatların varsa sun , X savunma yaptı sıra sende
k. adı değiştirdi br6ltmehmetleak adlı bir hesap yok?
dostum sakin ol adamına adına fake bır hesap acılmıs yuksek ıhtımalle ayrıca mehmetleak dıye bır hesap bulunmuyorsiz, hep gezgin olup olmamamıza bakıyorsunuz. fakat beni git kime sorarsan sor rozy de tanır. ben 13k tokatlanacak insan değilim ve o 13k yı da anasının amına sokmasını bilirim
XX kişisi dediğiniz kim ?
evet, sürekli k adı değiştiriyor. şuanki ismi br6ltadamın adının mehmet olduguna emın mısın?
Vay aqmerhabalar spyda tanıştığım X kişisi mavi tikli ile bugün bir ticaretimiz oldu. ve 12k karşılığında +90 salacaktı fakat az önce hesabı alıp engelledi. herşey ekran görüntüsü ile var bende isteyene atarım. kimse bu çocuğa güvenmesin. 12k için tokat atıyor yazık.. acıyorum kimse dolandırılmasın bu çocuğa iletişim için ig @butik_innory
adının mehmet olduğuna dair bi kanıtın yok tıcaret kanıtın yok odeme kanıtın yok dostum cok boşsun ıyı aksamlarevet, sürekli k adı değiştiriyor. şuanki ismi br6lt
efendim ödeme yapmadım, dediğim gibi 13k karşılığında +90 salacaktıX'e para yolladığına dair dekont vs atar mısın. Nereden ödeme yaptın ibanı ne vs
Ne alakası var kardeşim hiç kanıt yok biz ne yapalım?siz, hep gezgin olup olmamamıza bakıyorsunuz. fakat beni git kime sorarsan sor rozy de tanır. ben 13k tokatlanacak insan değilim ve o 13k yı da anasının amına sokmasını bilirim
engellemesi? k. adı sürekli değiştirmesi? mesaj silmesi?Ne alakası var kardeşim hiç kanıt yok biz ne yapalım?
engellemesi? k. adı sürekli değiştirmesi? mesaj silmesi
göt yalamayı bırakın dostum, x kendisi chatte bana verdi insta adını bende yazdım. rus ta şahitdostum sen aptalmısın başkasından tokat yemişsin ap açık ortada
senın annenın elıne veırım amına koydumun gezgını adam gıbı konus yasın kac basın kacgöt yalamayı bırakın dostum, x kendisi chatte bana verdi insta adını bende yazdım. rus ta şahit
dün gelip bugun tokat yıyen ben degıldım x 2 senedır bu forumun ıcınde sen daha dunki boksun kendıne gelgöt yalamayı bırakın dostum, x kendisi chatte bana verdi insta adını bende yazdım. rus ta şahit
sen beni heralde tanımıyorsun? formda olmak hiçbir şey ifade etmez. 7/24 bu formda kalır o çocuk burdakilerin köpekliğini yapar, ve 10k iiçin tokat atıp kariyerini bitirir. git sanalda rozy de tanırlar sen babanın taşşaklarındayken ben tiklilerden millete hatıra salardım. ben bu sanala 2016 da geldim, ve icraatımı yapar hesaplarımı satarım. küfürler için kusura bakmasın kimsedün gelip bugun tokat yıyen ben degıldım x 2 senedır bu forumun ıcınde sen daha dunki boksun kendıne gel
kes ya gelmış dıyo hesabım calındı enayılık yaparsan calınır ayrıca x in adı eren?sen beni heralde tanımıyorsun? formda olmak hiçbir şey ifade etmez. 7/24 bu formda kalır o çocuk burdakilerin köpekliğini yapar, ve 10k iiçin tokat atıp kariyerini bitirir. git sanalda rozy de tanırlar sen babanın taşşaklarındayken ben tiklilerden millete hatıra salardım. ben bu sanala 2016 da geldim, ve icraatımı yapar hesaplarımı satarım. küfürler için kusura bakmasın kimse
şu arkadaşa hemen bi tik verin sussun amkkes ya gelmış dıyo hesabım calındı enayılık yaparsan calınır ayrıca x in adı eren?
senle tartısamıycam bos adamsın neymıs rozy de tanırmıs +90 için hesabın tokatlanmıs iyi aksamlarşu arkadaşa hemen bi tik verin sussun amk
i gsenle tartısamıycam bos adamsın neymıs rozy de tanırmıs +90 için hesabın tokatlanmıs iyi aksamlar
bu ana ait chat görünütüsünü buraya korsan işler değişir.göt yalamayı bırakın dostum, x kendisi chatte bana verdi insta adını bende yazdım. rus ta şahit
Kanka neden +90 çekemiyorsun o zamansen beni heralde tanımıyorsun? formda olmak hiçbir şey ifade etmez. 7/24 bu formda kalır o çocuk burdakilerin köpekliğini yapar, ve 10k iiçin tokat atıp kariyerini bitirir. git sanalda rozy de tanırlar sen babanın taşşaklarındayken ben tiklilerden millete hatıra salardım. ben bu sanala 2016 da geldim, ve icraatımı yapar hesaplarımı satarım. küfürler için kusura bakmasın kimse
adamın gezgin olması bir şey ifade etmez kankam gezgin diye hitap etme o adamda buraya ticaret yapmaya gelmişsenın annenın elıne veırım amına koydumun gezgını adam gıbı konus yasın kac basın kac