X kişisi dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X Kişisi İle Uzun Süredir İletişim Halindeyim Sürekli Ya Coin Ya Da Takipçi Alıyorum 1 Kere Dolandırmadı Dolandıracağını Düşünmüyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dostum Elinde Bir Kanıt Yoksa Buraya 'X KİŞİSİ DOLANDIRICIDIR' Diye Bir Başlık Açıp Hem Adamın Gunahını Alıp Hem Başkalarını Yoruman Saçma Gibi Geldi Ne Düşünüyorsun?

Benden bahsediyor ancak kendisine mesaj atmami istedi ancak Dm atamadım sanırım engel yedim, yani mesaj atamadım o sırada fırsattan istifade benim adımı kullanarak birisi yazmış (Benim anladığım kadarıyla) sonrasında ise olanlar olmuş, Beni tanıyan tanıyor zamanında Moderatörlük de yaptım burada Bir çok kişiyle de ticaretim oldu Aradan uzun zaman bile geçse müşterim sattığım birşey için soru sorduğu zaman cevapladım. Elinde kanıt olmadan böyle yapması cidden beni üzdü, Eğer ben olduğuma dair kanıtları varsa Bunları belirtsin.
fakat chatte sen vermiştin ismi, ben ise yazdım sana

merhabalar spyda tanıştığım X kişisi mavi tikli ile bugün bir ticaretimiz oldu. ve 12k karşılığında +90 salacaktı fakat az önce hesabı alıp engelledi. herşey ekran görüntüsü ile var bende isteyene atarım. kimse bu çocuğa güvenmesin. 12k için tokat atıyor yazık.. acıyorum kimse dolandırılmasın bu çocuğa iletişim için ig @butik_innory
Vay aq

dün gelip bugun tokat yıyen ben degıldım x 2 senedır bu forumun ıcınde sen daha dunki boksun kendıne gel
sen beni heralde tanımıyorsun? formda olmak hiçbir şey ifade etmez. 7/24 bu formda kalır o çocuk burdakilerin köpekliğini yapar, ve 10k iiçin tokat atıp kariyerini bitirir. git sanalda rozy de tanırlar sen babanın taşşaklarındayken ben tiklilerden millete hatıra salardım. ben bu sanala 2016 da geldim, ve icraatımı yapar hesaplarımı satarım. küfürler için kusura bakmasın kimse

sen beni heralde tanımıyorsun? formda olmak hiçbir şey ifade etmez. 7/24 bu formda kalır o çocuk burdakilerin köpekliğini yapar, ve 10k iiçin tokat atıp kariyerini bitirir. git sanalda rozy de tanırlar sen babanın taşşaklarındayken ben tiklilerden millete hatıra salardım. ben bu sanala 2016 da geldim, ve icraatımı yapar hesaplarımı satarım. küfürler için kusura bakmasın kimse
kes ya gelmış dıyo hesabım calındı enayılık yaparsan calınır ayrıca x in adı eren?

Kanka neden +90 çekemiyorsun o zaman :D?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,937Konular
3,272,839Mesajlar
316,602Kullanıcılar
selim35Son Üye
Üst Alt