1500 TL'lik pubg hesabım 1 k üstü Instagram hesabına takaslıktır

Öncelikle merhaba,oyunu bıraktığım için pubg hesabım karşılığında Instagram hesabı almak istiyorum, hesabın içeriği: -Sezon 4 kıyafetleri,arbalet dışında her silahda desen...

Öncelikle merhaba,oyunu bıraktığım için pubg hesabım karşılığında Instagram hesabı almak istiyorum, hesabın içeriği:
-Sezon 4 kıyafetleri,arbalet dışında her silahda desen, 5-21 sezon rp-leri açılmıştır, sürümcü dansı vardır,1 k üstü düzgün takas yapcak varsa Instagram:m.hsynzd1

Dostum kusura bakma ama 1500 tl lik hesab takaslayan var mi senden baska ? 100 tl lik ig hesaplarina vs.

Do

Aslında kartım yok satıp insta hesabı alacaktım ama kartım olmadığı için takas yapmak istiyom
Bende hesap var paparada var biriyle ticaret yap bana atsin bende sana yollayayim papara ac kendine 2 dk mobil uygulamasini kurarak yardimci olayim sana dostum ?

Öncelikle merhaba,oyunu bıraktığım için pubg hesabım karşılığında Instagram hesabı almak istiyorum, hesabın içeriği:
-Sezon 4 kıyafetleri,arbalet dışında her silahda desen, 5-21 sezon rp-leri açılmıştır, sürümcü dansı vardır,1 k üstü düzgün takas yapcak varsa Instagram:m.hsynzd1
İlkci Değilsen Yaz @kyloofcx

131,912Konular
3,272,574Mesajlar
316,530Kullanıcılar
lxlentySon Üye
Üst Alt