Sözde pubg hesabına 1k üstü hesap takaslayan avel

Şimdi olaya kısa ve net şekilde giriyorum. Bu @scorpion123 adlı azeri orospu konuda açtığı 140 destansılı ve sürümcü danslı hesaba karşılık 4k ya tamam dedi hesapta face ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi olaya kısa ve net şekilde giriyorum. Bu @scorpion123 adlı azeri orospu konuda açtığı 140 destansılı ve sürümcü danslı hesaba karşılık 4k ya tamam dedi hesapta face ve twitter bağlı dedi ikisinide vericem dedi. bana faceyi verdi tamam hesaba girdim sikimsonik hesap afedersiniz ama siktir boktan bi hesap siksen para dahil etmez. böyle piçlerin forumdan banlanmasını istiyorum sorun 4k fln değil sorun sikim kadar beynini 4k için ve bana karşı harcaması :D neyse adminler gerekli işlemleri yaparlar iyi forumlar altada 2 3 ss atıyorum kanıt olarak. @Mectruy @Al Simmons @Zns @Mehmet

Ekli dosyalar

• kanıt1.PNG
    kanıt1.PNG
    22.6 KB · Görüntüleme: 43
  • kanıt2.PNG
    kanıt2.PNG
    24.8 KB · Görüntüleme: 43
  • kanıt3.PNG
    kanıt3.PNG
    22 KB · Görüntüleme: 44
Şimdi olaya kısa ve net şekilde giriyorum. Bu @scorpion123 adlı azeri orospu konuda açtığı 140 destansılı ve sürümcü danslı hesaba karşılık 4k ya tamam dedi hesapta face ve twitter bağlı dedi ikisinide vericem dedi. bana faceyi verdi tamam hesaba girdim sikimsonik hesap afedersiniz ama siktir boktan bi hesap siksen para dahil etmez. böyle piçlerin forumdan banlanmasını istiyorum sorun 4k fln değil sorun sikim kadar beynini 4k için ve bana karşı harcaması :D neyse adminler gerekli işlemleri yaparlar iyi forumlar altada 2 3 ss atıyorum kanıt olarak. @Mectruy @Al Simmons @Zns @Mehmet
gecmıs oldun geregı yapılır

Jasikdskdkakdkkd geçmiş olsun dicem de 4 k sana koymaz ama böyle avellerin ban yemesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt