Yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Öncelikle merhaba,dün gece takas işlemini gerçekleştirdim,pubg hesabını verdim adam girdi yalansa yalan desin, kıyafetlerin gözükmeme sebebi oyunu daha yeni indirmiş olması bunu herkes bilir zaten ,kaynak paketleri inmedigi ve bunun intenetinin kötü olduğu için bunu oyundan attı takas bittikten sonra o kişinin nosunu sildim ayrıca ban kimse dolandırıcı diyemez çünkü hesabı teslim ettim kullanıcı adı vb herşey doğru, yanlış anlaşılma olmasın,kendi halimde birisiyim

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
hayır değil, twitter de bağlı demişti hesaba baktığımda face ve google play vardı ve bende paketlerin hepsi inik şekilde. hem sürümcü dansı var dedi madem paketler inik değil sürümcü dansının paketle alakası yok direk emojilerde gözüküyor bu arada hesabın ismi ile bu hesabın ismi aynı değil.

hacker0088

www.pompacilar.org
Rating - 100%
hayır değil, twitter de bağlı demişti hesaba baktığımda face ve google play vardı ve bende paketlerin hepsi inik şekilde. hem sürümcü dansı var dedi madem paketler inik değil sürümcü dansının paketle alakası yok direk emojilerde gözüküyor bu arada hesabın ismi ile bu hesabın ismi aynı değil.
@Silent34 diye biri de şikayet konusu açmış şimdi fark ettim

hacker0088

www.pompacilar.org
Rating - 100%
isim aynı değil diyorsun

Rating - 0%
hayır değil, twitter de bağlı demişti hesaba baktığımda face ve google play vardı ve bende paketlerin hepsi inik şekilde. hem sürümcü dansı var dedi madem paketler inik değil sürümcü dansının paketle alakası yok direk emojilerde gözüküyor bu arada hesabın ismi ile bu hesabın ismi aynı

Twitter konusunda haklısın kontrol etmeden söylemişim ayrıca ben şimdi aynı hesaba girip video atarım ID bile gösteririm yani

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
bana eğer o resimdeki hesabı verirsen ticaretimiz sorunsuz şekilde tamamlanır çünkü verdiğin bu hesap onunla hiç alakası yok çöp siktirboktan bi hesap verdin

Rating - 0%
bana eğer o resimdeki hesabı verirsen ticaretimiz sorunsuz şekilde tamamlanır çünkü verdiğin bu hesap onunla hiç alakası yok çöp siktirboktan bi hesap verdin
Yemin ederim sen varya boktan bir lamersın neyse atıyorum şimdi kullanıcı adını sana verdiğimle aynısı adminler kontrol etsin bakalım hesap dediğin gibi siktirboktan mı ?

hacker0088

www.pompacilar.org
Rating - 100%

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Yemin ederim sen varya boktan bir lamersın neyse atıyorum şimdi kullanıcı adını sana verdiğimle aynısı adminler kontrol etsin bakalım hesap dediğin gibi siktirboktan mı ?
lan amına kodumun azerisi seni iyi dinle resimdeki hesapla takas diyorsun 140 destansı ve sürümcü danslı diyorsun bana verdiğin hesapta sadece 1 defa rp açılmış 12 sezon oda 2 tane kırmızı dans var sürümcü ile alakası bile yok amına kodumun aveline bak ya 140 destansı dedin hesapta 20 kostüm var set olarak yalancı pezevenk seni

Rating - 0%
Öncelikle merhaba,dün gece takas işlemini gerçekleştirdim,pubg hesabını verdim adam girdi yalansa yalan desin, kıyafetlerin gözükmeme sebebi oyunu daha yeni indirmiş olması bunu herkes bilir zaten ,kaynak paketleri inmedigi ve bunun intenetinin kötü olduğu için bunu oyundan attı takas bittikten sonra o kişinin nosunu sildim ayrıca ban kimse dolandırıcı diyemez çünkü hesabı teslim ettim kullanıcı adı vb herşey doğru, yanlış anlaşılma olmasın,kendi halimde birisiyim
Hesap bende ise ben neden giremiyorum pardon? Dalgamı geçiyon hesabımı geri ver.

Rating - 0%
birincisi ben takasimi yaptım hezabi verdim, ikincisi bir tane daha takas yapmıyorum çünkü başka hesabım yok,üçüncüsü biraz daha konuyu uzatirsaniz iş boyunuzu aşar haberiniz ola
Aldığın hesabı geri ver. Ss ler duruyor elimde. İşi uzatıyorum ne yapabilirsin? Ordan öyle konuşmakla olmuyor. Adam ol sözünde dur. Bizde adam diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,608Konular
3,269,656Mesajlar
315,561Kullanıcılar
TOPRAK1903Son Üye
Üst Alt