floex in hesaba da böyle bir giriş olmuş Akreloskskdmdmdn hesabı geri istiyor verecen miYani almadığım bir hesap için bu kadar uğraşacak değilim versin hesabımı geri. Ben 2fa kapattım arkadaşa verdim. Kendisi üzerine düşeni yapmadı. Hesabı teslim etmedi engelledi. Yazdıklarıma cevap vermedi. Hesaba girdiği kanıt aşağıda.
Tamam kankam🖤ben 0 dan güzelcene anlatarak yeniden şikayet konusunu açıcam o zaman anlarsınız hala tokatçıyı haklı buluyorsunuz amk
Kimseyi haklı bulmadım adaletsiz şekilde banlanmış adam detaylı ss at ve tane tane anlat hak verelim birinizeben 0 dan güzelcene anlatarak yeniden şikayet konusunu açıcam o zaman anlarsınız hala tokatçıyı haklı buluyorsunuz amk
sıkma canını okulda bulursun kafa dengi birisini kankam
Allah aşkına şimdi açma midem bulanmaya başladı okuya okuyaben 0 dan güzelcene anlatarak yeniden şikayet konusunu açıcam o zaman anlarsınız hala tokatçıyı haklı buluyorsunuz amk
adam ticareti iptal etmem diyor etmemekte haklı diğer arkadaş kanıt sunmuyorkifloex in hesaba da böyle bir giriş olmuş Akreloskskdmdmdn hesabı geri istiyor verecen mi
sifre ne yapim den sonrasını da atar mısınMaile gelen onay ve benim ona söylediğim kod aynı. Yeterince kanıt gerekiyormu.
Hayır bende değil işte takasta aldı engelledi direk.e pubg hesabı sende mi
Kullanıyor hepsi beni kanka kimisi hesap istiyor kimisi paraKimseyi haklı bulmadım adaletsiz şekilde banlanmış adam detaylı ss at ve tane tane anlat hak verelim birinize
sıkma canını okulda bulursun kafa dengi birisini kankam
anlamaya çalışıyorum olayı hala bakalım çözecez bir şekilde 😂😂ya girin şu hesaba olmuyorsa şeydir işte yeter @Slowycan benim midem bulanıyor bura sende gelicm
instayı aldığını söylüyorki adam zaten sen neyi kanıtlamaya çalıştın kanka cidden kafam taşşak gibi olduMaile gelen onay ve benim ona söylediğim kod aynı. Yeterince kanıt gerekiyormu.
sıkma la canını bebe kıyamamKullanıyor hepsi beni kanka kimisi hesap istiyor kimisi para![]()
Muah Allah razı olsun ark olakmı 😋sıkma la canını bebe kıyamam
Dostum aldığınıı kabul ediyor ya takası gerçekleştirsin yada hesabı aynı şekilde geri versin bu kadar basit.anlamaya çalışıyorum olayı hala bakalım çözecez bir şekilde 😂😂
instayı aldığını söylüyorki adam zaten sen neyi kanıtlamaya çalıştın kanka cidden kafam taşşak gibi oldu
Yaşıt değilizki be kankam anlaşamayız ama yinede olalımMuah Allah razı olsun ark olakmı 😋
takas gerçekleşmiş zaten diğeri insta hesabını istiyor ama dolandırıldığını kanıtlayamıyorDostum aldığınıı kabul ediyor ya takası gerçekleştirsin yada hesabı aynı şekilde geri versin bu kadar basit.
Kanka aldığını kabul ediyor çocuk anlamadımHesabı değişip böyle yapmış.
takas gerçekleşmiş zaten çıldırcam anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz arkadaş boş kanıt sunuyor şuan (Bana göre)hesaba girerkenki videoyu atın bana
Dostum neyi boş ya açıklarmısın. Gir oyuna maile kod gönder adamın mailine gidicek pubg maili bu [email protected] bana hesabı teslim etmedi ettiyse savunur zaten adam hesabı verdim demiyor ki.takas gerçekleşmiş zaten çıldırcam anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsunuz arkadaş boş kanıt sunuyor şuan (Bana göre)
Adamsın muah bana instani ver 🖤Yaşıt değilizki be kankam anlaşamayız ama yinede olalım
hesaba girerkenki videoyu atın bana
Hesabı geri verirmisin.Adamsın muah bana instani ver 🖤