Sözde Pubg Hesabı ile 4K instagram hesabı takası

şimdi güzelcene anlatıyorum boş beleş insanlar lütfen yazmasın. ilk öncelikle @scorpion123 dün banlattığım hesabı bu. @Akreloskskdmdmdn buda şimdiki hesabı ve yeniden tokata...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi güzelcene anlatıyorum boş beleş insanlar lütfen yazmasın.

ilk öncelikle @scorpion123 dün banlattığım hesabı bu.

@Akreloskskdmdmdn buda şimdiki hesabı ve yeniden tokata başlıyor buradan.

olayı bilmeyenler için kısaca anlatıcam ve kanıtlarıda ss şeklinde sunucam;

şimdi ticaretimiz şu şekildeydi,bana konuda açmış olduğu 140 destansılı ve sürümcü danslı hesap karşılığı instagram 4k takipçili hesabımla takas ediceğimizi söyledi.

bende ona dedim tamam faceyi ver iki faktör var kaldır dedim. oda aynı şekilde bana iki faktör kaldır dedi. o kaldırdı giriş yaptım faceye pc de pubg olmadığı için bakamadım tam hesaba. sonra ise saldım insta hesabını. ve sonra ise telefonu yanıma alıp hesaba girdim. konudaki hesapla alakası bile yoktu. şuan verdiği hesaba emulatörden girip göstericem. şuanki isteğim ya o hesabı versin bende bu bana vermiş olduğu hesabı ona geri vereyim yada parasını versin. 4k için adamlığını bozuyor.

Ekli dosyalar

• kanıt1.PNG
    kanıt1.PNG
    22.6 KB · Görüntüleme: 28
  • kanıt2.PNG
    kanıt2.PNG
    24.8 KB · Görüntüleme: 23
  • kanıt3.PNG
    kanıt3.PNG
    22 KB · Görüntüleme: 21
  • kanıt4.PNG
    kanıt4.PNG
    14.5 KB · Görüntüleme: 28
  • kanıt5.PNG
    kanıt5.PNG
    1.3 MB · Görüntüleme: 26
  • kanıt6.PNG
    kanıt6.PNG
    1.6 MB · Görüntüleme: 32
o kanıt5 ve kanıt6 bana verdiği hesap

bu yoruma ekleyeceğim ss de sözde vereceği hesap

Ekli dosyalar

• IMG_20211015_114425.jpg
    IMG_20211015_114425.jpg
    568.8 KB · Görüntüleme: 12
o kanıt5 ve kanıt6 bana verdiği hesap

bu yoruma ekleyeceğim ss de sözde vereceği hesap
heh şimdi çıktı vehbinin kerrakesi peki şey pubg oynamıyorum ben bilmiyorum kullanıcı isimleri veya idleri karşılaştırırmısın yani o bahsettiği hesabı sana vermediği şu ss te hesabın ıd veya k.adı gözükmüyor çünkü

heh şimdi çıktı vehbinin kerrakesi peki şey pubg oynamıyorum ben bilmiyorum kullanıcı isimleri veya idleri karşılaştırırmısın yani o bahsettiği hesabı sana vermediği şu ss te hesabın ıd veya k.adı gözükmüyor çünkü
kostümleri gösterdim ben anlarsın ordan en üstte zaten kostüm bölümü :)

şimdi güzelcene anlatıyorum boş beleş insanlar lütfen yazmasın.

ilk öncelikle @scorpion123 dün banlattığım hesabı bu.

@Akreloskskdmdmdn buda şimdiki hesabı ve yeniden tokata başlıyor buradan.

olayı bilmeyenler için kısaca anlatıcam ve kanıtlarıda ss şeklinde sunucam;

şimdi ticaretimiz şu şekildeydi,bana konuda açmış olduğu 140 destansılı ve sürümcü danslı hesap karşılığı instagram 4k takipçili hesabımla takas ediceğimizi söyledi.

bende ona dedim tamam faceyi ver iki faktör var kaldır dedim. oda aynı şekilde bana iki faktör kaldır dedi. o kaldırdı giriş yaptım faceye pc de pubg olmadığı için bakamadım tam hesaba. sonra ise saldım insta hesabını. ve sonra ise telefonu yanıma alıp hesaba girdim. konudaki hesapla alakası bile yoktu. şuan verdiği hesaba emulatörden girip göstericem. şuanki isteğim ya o hesabı versin bende bu bana vermiş olduğu hesabı ona geri vereyim yada parasını versin. 4k için adamlığını bozuyor.
asd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,743Konular
3,270,965Mesajlar
316,076Kullanıcılar
seudex1Son Üye
Üst Alt