ELİMDE KAPALI BİR TANE HESAP VAR İHLALDEN SİLİNDİ ÜCRETLİ BİR ŞEKİLDE AÇABİLCEK VARSA YAZSIN ALTA FİYAY BELİRTSİN YETER
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ELİMDE KAPALI BİR TANE HESAP VAR İHLALDEN SİLİNDİ ÜCRETLİ BİR ŞEKİLDE AÇABİLCEK VARSA YAZSIN ALTA FİYAY BELİRTSİN YETER
Mümkün değil. Ben açabilirim diyen adamın alnını karışlarım.ELİMDE KAPALI BİR TANE HESAP VAR İHLALDEN SİLİNDİ ÜCRETLİ BİR ŞEKİLDE AÇABİLCEK VARSA YAZSIN ALTA FİYAY BELİRTSİN YETER
1 kere açtım daha önce yanlışlıkla daha açamıyorumMümkün değil. Ben açabilirim diyen adamın alnını karışlarım.
Fiyat belirt diyorum ona gore yazicam ayrica burdan konuşuyorum sadece başka bir platform dan değilMerhaba uygun fiyata yardımcı olabilirim telegram : tonnyymontana
Öyle birşey mümkün değil silinen hesap geri getirelemez heleki ihlalden kapanan hesap açılamayacağı bir yana birdaha o numarayla tg de açamazsın 3 5 ay geçmesi gerekiyor onu bir şekilde çözebilirsin ama silinen hesabı geri açamazsın boşuna açarım diyene inanıp paranı kaptırma keke1 kere açtım daha önce yanlışlıkla daha açamıyorum
Elimdeki hesap 2 kere openlendi fakat sonda sikildi zaten dahada acamadim açan varsada fiyatta anlasip escle yapcam zaten parayi atarim ben hesabi acinca alir parasini açan kişi bakiom da daha bulamadim açan ☹️Öyle birşey mümkün değil silinen hesap geri getirelemez heleki ihlalden kapanan hesap açılamayacağı bir yana birdaha o numarayla tg de açamazsın 3 5 ay geçmesi gerekiyor onu bir şekilde çözebilirsin ama silinen hesabı geri açamazsın boşuna açarım diyene inanıp paranı kaptırma keke
Eski haliyle normal kapanan hesaplar gibi açıldı birini 38 le açtım digerini 83Sıfırdanmı açılıyor hesap yoksa eski haliylemi?
Lan avel yanlış konuya yazmışım başlığı okumadım ben telegram diyosun sandım amkElimdeki hesap 2 kere openlendi fakat sonda sikildi zaten dahada acamadim açan varsada fiyatta anlasip escle yapcam zaten parayi atarim ben hesabi acinca alir parasini açan kişi bakiom da daha bulamadim açan ☹️
Tamam amk ben telegram diyosun sandım sabahta telegram için böyle bi konu vardı karıştırdım kanka başlığı okumamıştım dfasfdsööçbmnnöbçmcvEski haliyle normal kapanan hesaplar gibi açıldı birini 38 le açtım digerini 83
instayı açarsın ihlalden o kolay baya ama uzun sürüyorYok aq insta akfjaldjalke
Aynı hesaptan bahsediyorsan casesi vardır mailde git caseye open yaz spamla peşinden 2 tane 38 at ukrayna vpn ileElimdeki hesap 2 kere openlendi fakat sonda sikildi zaten dahada acamadim açan varsada fiyatta anlasip escle yapcam zaten parayi atarim ben hesabi acinca alir parasini açan kişi bakiom da daha bulamadim açan ☹️
yle norma
ducky mi kaldı aq veyseli anladımdaR10'da medyacı bile kendi hesabını açamıyor bu sebeple, veysel demir ducky harici açamaz.
Silindiyse bir Allah'ın kulu açamaz ancak medya çeker öyleELİMDE KAPALI BİR TANE HESAP VAR İHLALDEN SİLİNDİ ÜCRETLİ BİR ŞEKİLDE AÇABİLCEK VARSA YAZSIN ALTA FİYAY BELİRTSİN YETER