kedisi olanlar kediden anlayanlar yardım pls

aga sokaktan kedi sahiplendim cinsi koratmış kedi eve geldi aq mama aldım kumaldım vs mama yemiyo sucuk falan yiyo ishal olmuş mq sıçınca bokgibi kokuyo mamaya nasıla...

aga sokaktan kedi sahiplendim cinsi koratmış kedi eve geldi aq mama aldım kumaldım vs mama yemiyo sucuk falan yiyo ishal olmuş mq sıçınca bokgibi kokuyo mamaya nasıla lıştırırım yada ne yapmam lazım yardım pls

Kedi değil de köpek var dı aynı sorun vardı rotwiller di ilk başlar da 2 aylık di korkuyordu mama yemiyordu hergün iki paket salam sucuk sosis tavuk yaş mama verirdik fln sonra büyüdü mamaya alıştirdik yedi uyumadan yanına koyuyorduk sabah yok

Knk benimde kedim var mesela kuru mama hiç yemior yaş mama al kuru mama ile karıştır öyle ver yer yaş mamanin yarısını koy 4 5 tatlı kaşığı da kuru mama koy karıştır

yaş mamaya alıştırma. ishal yapar kokar. bebek kedi maması al onlardan ver. göreceği yere koy illa yer acıkında. acıyıp yaş mama verme illa yedir kuruyu

Maddi açıdan mı kuru mama vermek istiyorsun yoksa sağlık açısından mı? Bazı yaş mamaları kedilerin sağlığı için oldukça faydalı olmasına karşın fiyatları da ortalama bir insanın karşılayabileceği seviyede.

131,875Konular
3,272,197Mesajlar
316,453Kullanıcılar
gorkemeurrrSon Üye
Üst Alt