Polis Özel Harekat Mülakat'ı Hk.

Öncelikle Selamun aleykum kardeşlerim ve abilerim.. Ayağımın en sonda ki lastiğe takılması sebebi ile 1 saniye fark sonucu mülakatlardan geçemedim. Mülakatı 51 saniye'de...

ayyildiz.png

Öncelikle Selamun aleykum kardeşlerim ve abilerim..
Ayağımın en sonda ki lastiğe takılması sebebi ile 1 saniye fark sonucu mülakatlardan geçemedim. Mülakatı 51 saniye'de tamamladım demek ki hayırlısı buymuş. Üzüldüm tabi ki ama ne yapalım. Artık diğer Askeri sınavlara bakacağım. Bana burada destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ama şunu'da belirtmek isterim hiç bir zaman hayallerimden vazgeçmicem. Rütbeli asker ve TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDE Her hangi bir birlikte yer alacağım ALLAH'ın izni ile.

Selam ve sevgilerim ile.

Hayırlısı olsun bende PMYO için yaz da girmiştim 42 sn.de yaptım yine de seçilmedim. :) Nasip ne ise o olur.

Hayırlısı Buymuş Allah'ın izni ile bir dahaki severe inş. geçersin kardeşim

Reis ben Kuleli Askeri Lisesinde okuyordum 2 senedir bu 15 temmuz sonrası atıldık kapatıldı okullar sana önerim şu en az 2,3 senelik süreçte Askeriye ile ilgili hiçbir yere girme ortalık çok karışık durduk yere ihraç edilen bir sürü abi tanıyorum sana da yazık olmasın

Reis ben Kuleli Askeri Lisesinde okuyordum 2 senedir bu 15 temmuz sonrası atıldık kapatıldı okullar sana önerim şu en az 2,3 senelik süreçte Askeriye ile ilgili hiçbir yere girme ortalık çok karışık durduk yere ihraç edilen bir sürü abi tanıyorum sana da yazık olmasın
Kardeşim olanda garibanlara oldu
ayyildiz.png

Öncelikle Selamun aleykum kardeşlerim ve abilerim..
Ayağımın en sonda ki lastiğe takılması sebebi ile 1 saniye fark sonucu mülakatlardan geçemedim. Mülakatı 51 saniye'de tamamladım demek ki hayırlısı buymuş. Üzüldüm tabi ki ama ne yapalım. Artık diğer Askeri sınavlara bakacağım. Bana burada destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ama şunu'da belirtmek isterim hiç bir zaman hayallerimden vazgeçmicem. Rütbeli asker ve TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDE Her hangi bir birlikte yer alacağım ALLAH'ın izni ile.

Selam ve sevgilerim ile.

Hayırlısı ne ise o olsun usta

Hayırlısı Buymuş Allah'ın izni ile bir dahaki severe inş. geçersin kardeşim
Kardeşim de girdi aynen 3-4 aya yine alım olacak. 50.99 olanları bile alıyorlardı. Şimdiden hazırlanın bence.
Sağolasın @TheWayEnd abim :)
@FIRTINA daha çok çalışacam valla kardeşim :)
@RicoDiaZ Kardeşim benim için sıkıntı değil, biz cefasınıda çekeriz sefasınıda.

131,861Konular
3,272,083Mesajlar
316,409Kullanıcılar
Üst Alt