Sağlam telif SC vericek olana sınırsız site kurarım ve her kapanışında da yenisini kurarim,SC yani sağlam olması lazım,bu arada domain .com değil .cf falan
Yaz instadan SC var fazlasıyla m.hsynzd1Sağlam telif SC vericek olana sınırsız site kurarım ve her kapanışında da yenisini kurarim,SC yani sağlam olması lazım,bu arada domain .com değil .cf falan
OkayYaz instadan SC var fazlasıyla m.hsynzd1
İnstaya bakYaz instadan SC var fazlasıyla m.hsynzd1
KNK o çocuk donladirci sana instagram veren ona kanama siteyi alip en geliyorYaz instadan SC var fazlasıyla m.hsynzd1
@kyloofcx yaz instadan knkaSağlam telif SC vericek olana sınırsız site kurarım ve her kapanışında da yenisini kurarim,SC yani sağlam olması lazım,bu arada domain .com değil .cf falan
İnsta sal knkMavi tik sc var Pp çeker yanıltıcı atmaz
Birşey yapamaz merak etmeKNK o çocuk donladirci sana instagram veren ona kanama siteyi alip en geliyor
Aynen kardeşim sorabilirsin çocuğa hesabı teslim ettim birdaha boş yapma o anneni sikerimKNK o çocuk donladirci sana instagram veren ona kanama siteyi alip en geliyor
Sensin veled amkAynen kardeşim sorabilirsin çocuğa hesabı teslim ettim birdaha boş yapma o **Küfürbaz**
Kes sikerim o kasar annneni orospu evladı seni Pp su yok gelmiş bana burda racon kesiyor aklınca yedi sulaleni sikerim senin çocukSensin veled amk
Senin Ben anneni sikerim orspu çocuğuKes sikerim o kasar annneni orospu evladı seni Pp su yok gelmiş bana burda racon kesiyor aklınca yedi sulaleni sikerim senin çocuk