Sınırsız site kurulur formundaki arkadaşla anlaştık ticareti yaptık ben ona 2012 kurulum hesap verdim oda site kurcakti kurdu 1 gün geçti Txt değiştirmiş hesabinda kurucuya sokmuş,elimde kanıtlar var gereği yapılsın
Sınırsız site kurulur formundaki arkadaşla anlaştık ticareti yaptık ben ona 2012 kurulum hesap verdim oda site kurcakti kurdu 1 gün geçti Txt değiştirmiş hesabinda kurucuya...
Nicki ne knk arkadaşınSınırsız site kurulur formundaki arkadaşla anlaştık ticareti yaptık ben ona 2012 kurulum hesap verdim oda site kurcakti kurdu 1 gün geçti Txt değiştirmiş hesabinda kurucuya sokmuş,elimde kanıtlar var gereği yapılsın
@alcehri12Nicki ne knk arkadaşın
Bimiyordum ya bana 1 k üstü bir hesap vericek yada sitenin txt-si gerisine karışmam sikerim ortalığıKnk gezginlerin ticaret yaparken esc yapması zorunlu oldu diye biliyorum
Sikknk.Bimiyordum ya bana 1 k üstü bir hesap vericek yada sitenin txt-si gerisine karışmam sikerim ortalığı
2012 kurulum 1.5 k kaç k olması önemli değil benim hesabımı versinVerilen hesap kaç k
Ben onu bunu bilmem kardeş ben görmedim o uyarıyı gereği yapılsınTikli üyelerden ticaret yap. O kadar uyarı atıyoruz halen ucuz malın peşindesiniz.
Ne demek onu bunu bilmem ? sen bir yere girerken kuralları, duyuruları okumuyor musun ?Ben onu bunu bilmem kardeş ben görmedim o uyarıyı gereği yapılsın