Spyhackerz Forumu Hakkında

Merhabalar şimdi bu şikayet konumu neden açıyorum bu yüzden insanın zoruna gidiyor biraz ne mi zoruna gitmekte o kadar emek verip rank kasmaya çalışan insanlar var ama bazı...

Merhabalar şimdi bu şikayet konumu neden açıyorum bu yüzden insanın zoruna gidiyor biraz ne mi zoruna gitmekte o kadar emek verip rank kasmaya çalışan insanlar var ama bazı kişiler bir geliyor aw adam daha 5 tane konu paylaşmamış tik ile adama güzel bir rank veriliyor ve adamda 80k coin var neden bunu yapıyorsunuz benim verdiğim sadece bir örnek bunu gibi bir çok kişi bulunmakta forumda Lütfen adminler bunu yapmayın götümüz s**iliyor bizim rank kasmak için siz yapmayın bunu

Onu kendisine niye yazmıyon??
gerek varmı tagında admin tagı gözükmedi bunu kendisinin alması imkansız birşey yani bizde rank alabilmek için illahiki adminler için soytarılık mı yapalım örnek bak bir kız foruma gelirse eğer ki cem beye kız olduğunu kanıtlarsan SUPREME rankı hemen verilir bende deneme amaçlı olarak @Mehmet e geçen yazdım dedim ki rankımı yükseltirmisin diye verdiği cevap hayır yapamam ama bir kız geldiğinde kali linux ile hiçbir sunucuya sızmamış ve hiçbir faydası yok ama supreme rankı var

Emek veren üyenin emeği göz ardı edilmez. Hak eden hak ettiğini alır. Sitemizde birkaç rank ücretlendirilmişti. Özel rütbe de bu ücretlendirilmenin içinde. Dışında olan üyeler ise zamanında mavi tik değerlendirme konusu vardı oradan almıştı. Tabii o kapatıldı daha sonra. Sen daha yenisin. Emek vermen gerek. Rank sistemi zaten otomatik atlıyor.

Emek veren üyenin emeği göz ardı edilmez. Hak eden hak ettiğini alır. Sitemizde birkaç rank ücretlendirilmişti. Özel rütbe de bu ücretlendirilmenin içinde. Dışında olan üyeler ise zamanında mavi tik değerlendirme konusu vardı oradan almıştı. Tabii o kapatıldı daha sonra. Sen daha yenisin. Emek vermen gerek. Rank sistemi zaten otomatik atlıyor.
:D çok merak ediyorum bu forumda kızlara verilen supreme rankı neden verildi ne emek verildi evet ben yeniyim ama bu forumda yeniyim

@Fy bu üye önceden bu forumda varmıydı varsa eğer ki neden eski hesabı ile giriş yapılmadı madem eski hesabının olduğunu sizlere kanıtladı o zaman neden eski hesabını ona iletmediniz

@Fy bu üye önceden bu forumda varmıydı varsa eğer ki neden eski hesabı ile giriş yapılmadı madem eski hesabının olduğunu sizlere kanıtladı o zaman neden eski hesabını ona iletmediniz
İstememiş olabilir, ben tam olarak olayı bilmiyorum ayrıca foruma destek için özel rütbe satın almış olabilir

Sorduğun soru, soruluktan çıkıp hesap sormaya geçmiş.

Yine de duruşumu bozmayıp sorduğun soruyu yukarı da cevapladım. Özel rütbe almış bu da ek ödeme gerektirir.

İstememiş olabilir, ben tam olarak olayı bilmiyorum ayrıca foruma destek için özel rütbe satın almış olabilir
nasıl ya istemicek madem emek vermiş önceden bu kişi o zaman eski hesabını almak zorundadır mantıklı düşün biraz bu hesabının şifresini unutsan yeni bir hesap açıp bu hesabını unuturmusun

Dostum daha dün gelmişsin, 200 mesajin 200 reactin var sana ne vermelerini bekliyorsun ? Fy ve onun gibi üyeler hem eski üyeler, hemde para verip o ranka sahip oldular.

Kızlar konusuna gelirsek de, zaten şu forumda toplasan 2 tane kız var, o kızlarda bütün gün forumda aktif, katkı sunmaya çalışıyorlar. Sende sun hakettiğini al. Ben legend rütbesini almak için tam 500 konu açtım .d kolay değil yani, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Dostum daha dün gelmişsin, 200 mesajin 200 reactin var sana ne vermelerini bekliyorsun ? Fy ve onun gibi üyeler hem eski üyeler, hemde para verip o ranka sahip oldular.

Kızlar konusuna gelirsek de, zaten şu forumda toplasan 2 tane kız var, o kızlarda bütün gün forumda aktif, katkı sunmaya çalışıyorlar. Sende sun hakettiğini al. Ben legend rütbesini almak için tam 500 konu açtım .d kolay değil yani, ne kadar ekmek o kadar köfte.
:D senin rankın admin değil dimi ben öyle bir rank görmedim o zaman sen bu konu hakkında fikir sahini değilsin

Kardeşim burada fakir edebiyatı yapma spyhackerz günde binlerce ddos-botnet saldırısı altında kalıyor ve buna rağmen forum online ve ayakta neden sence ? sana nedenini söyleyim, site bir dedictadet'de barınıyor ve barındığı makine günlük yedeklemede yapıyor bu yüzden çok büyük bir disk alanına sahip, 8 core 32gb ram böyle bir makinenin aylık kiralama ücreti nedir haberin varmı senin ? sonra üzerine premium CloudFlare frewall , onun üzerine sunucuda kullandığımız bir yazılımın lisans ücreti var, yani ödediğimiz rakamın toplamını yazmıycam buraya özellikle dolar kuru fırlamışken gözlerin yerinden çıkmasın diye, sistemlerimiz son versiyon olmasına rağmen sitemiz zaman zaman düşebiliyor eğer bunlar olmasaydı bu siteyi asla online göremezdiniz çoluk çocuğun oyuncağına döner kaybolur giderdi, özel rütbe olan üyelere teşekkürler spya birazda olsa maddi katkı yapmış oluyorlar, bu site ye sende konu açarak emek vererek katkıda bulunuyorsun teşekkür ederim emeklerine ve sanada ancak boş yapma sende aklını biraz çalıştır ve bilişimden para kazan ticaret yap abilerin gibi sende rank al rahatça.

Adam para vermiş almışsa bu kimseyi ilgilendirmez ama sürekli konu çalanlara ve sadece ergen bir kız olduğu için yükselenlere ses etmek lazım

131,824Konular
3,271,715Mesajlar
316,307Kullanıcılar
yeuxSon Üye
Üst Alt