Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka dediklerini aynen yaptım ve pp.php'de 'Cookie: sessionid= xxx;' kısmına sessionid'imi yapıştırdım ama olmadı pp çemedi takipçi 0 falan yazdı olmadı nerede yanlış yaptım?
Pp Çekmesi İçin Yapmanız Gerekenler Şunlar;
Pp Cookieli Api İle Çekmektedir. Bunun İçin Play Storeden WebViev Tester Adlı Uygulamayı İndirip Ana Sayfadaki Arama Yerine https://instagram.com Yazıp Hesabınız İle Giriş Yapıyorsunuz. Sağ Üstteki Üç Noktadan Cookies e Tıklayın. Ardından Edit Cookies Tıklayın. Karşınıza Çıkan Kodda Sessionid kopyalayın Ve Scriptteki pp.php Dosyasındaki Api İle Değiştirin. Artık Pp Çeker

Pp Çekmesi İçin Yapmanız Gerekenler Şunlar;
Pp Cookieli Api İle Çekmektedir. Bunun İçin Play Storeden WebViev Tester Adlı Uygulamayı İndirip Ana Sayfadaki Arama Yerine https://instagram.com Yazıp Hesabınız İle Giriş Yapıyorsunuz. Sağ Üstteki Üç Noktadan Cookies e Tıklayın. Ardından Edit Cookies Tıklayın. Karşınıza Çıkan Kodda Sessionid kopyalayın Ve Scriptteki pp.php Dosyasındaki Api İle Değiştirin. Artık Pp Çeker
kanka yazdığın şeyin aynısını ctrl v yapmışsın. zaten öyle yaptım. WebView Test uygulamasını indirip igden hesabıma girdim edit cookiesden sessionid kısmını kopyaladım, pp.php'de cookie kısmı var oraya yapıştırdım. öyle olması gerekmiyor mu dostum?

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Arkadaşlar Bu Sc Apili Api İle Çekiyor. sessionid yi Nereye Koyacağınız Söylememiş, Api Dosyası Pp.php Dosyasına Girdiğinizde 11. Satırdaki 'Cookie: sessionid=burayasessionidyazacaksınız;', Bu Şekilde Olacak. Eski Tarihli Bir Hesap Veya Test Hesabı Girmeniz Önerilir. Hesap Patlarsa Veya sessionid Yazmazsanız Asla Pp Çekemezsiniz. İyi Forumlar Dilerim

Son düzenleme:
Onun İçin de login.php ye gir iki Tane Login.php Var ikisinde de onaylandı.php yi onaylandi.php Olarak Değiştir Kaydet. Sonra ana dizindeki onayladı.php yi ise onaylandi.php Olarak Değiş Sorun Ortadan Kalkacaktır
tamam onaylandi.php halletim kanka ama yine sessionid olmadı. hiçbir yanlışlıkl yapmadığıma eminim kaç kere denedim ama pp çekmiyo. takipçi sayısı da 0 follower olarak gözüküyor. ne yapmalıyım

tamam onaylandi.php halletim kanka ama yine sessionid olmadı. hiçbir yanlışlıkl yapmadığıma eminim kaç kere denedim ama pp çekmiyo. takipçi sayısı da 0 follower olarak gözüküyor. ne yapmalıyım
Dediğim Gibi Eski Tarihli Bir Hesap Koymalısın Veya Test Hesabı Koymalısın. Sessionid nasıl alınır onu yazmış Arkadaş zaten. Ben Herşeyi Düzeltip Yeniden Konu Olarak Paylaşacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,774Konular
3,271,242Mesajlar
316,155Kullanıcılar
alahdoven93Son Üye
Üst Alt