İade isteğim Geri Çevirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Getiri felan düşürmüyor demişsin @JUSSIVE @MrSynox Tek makina ilen getiri düşürdüğümü biliyor ve sana ekran açıp A// t-m i düşürdüm tek makina ilen .
Öncelikle rusun scripti kullanıyorsun sağlam bir server ile getiri düşürürsün orada sorun yok ancak ben senin ne yaptıgını ettiğini bilmiyorum öyle bir bilgiye sahip değilim

Düşürebildiğini iddia ediyorsan kontrol eder ekleriz

Rating - 100%
Öncelikle rusun scripti kullanıyorsun sağlam bir server ile getiri düşürürsün orada sorun yok ancak ben senin ne yaptıgını ettiğini bilmiyorum öyle bir bilgiye sahip değilim

Düşürebildiğini iddia ediyorsan kontrol eder ekleriz
Ekran açıp x yerini düşürdüm makina ilen ama halen inanmadi bana..

Rating - 100%
la olm adam neden iade etsin methodu almışsın ben olsam bende etmem artı coini atar zor deil ve iade gibi bi isteğin olamaz method takası yapaıyosan veya method alımı yapıyosan boş konu yani anais haklo

Rating - 100%
kabul ettim fakat adamın verdiği hesaba giriş yapmadan önce sadece methodu almıştım sonra bu mesajı yazdım ondan sonra da hesapları aldım 2018 kurulum dediği 2019 çıktı
Bak kardeşim 1 yıla takıldıysan gel paranı vereyim boş yere felsefe yapma ben Kaç kurulu olduğunu bilmiyordum bilgi alacağıma dair bir fikirim de yoktu bana 2018 diye verildi !

Rating - 100%
la olm adam neden iade etsin methodu almışsın ben olsam bende etmem artı coini atar zor deil ve iade gibi bi isteğin olamaz method takası yapaıyosan veya method alımı yapıyosan boş konu yani anais haklo
dostum hesap kurulumu istediğim gibi çıkmadı binevi tokat atmış oluyor

Rating - 100%
Bak kardeşim 1 yıla takıldıysan gel paranı vereyim boş yere felsefe yapma ben Kaç kurulu olduğunu bilmiyordum bilgi alacağıma dair bir fikirim de yoktu bana 2018 diye verildi !
bilgin yoksa bana 2018 kurulum demiyecektin ben para istemiyorum hesabımı geri istiyorum ve evet 1 yılın lafını yaparım 2018 dediysen 2018 çıkıcaktı iade istiyorum

Rating - 100%
Yorumlara bakarsan herkes beni savunmuş discord'da ne dedim boş yere açmış olursun dedim haklıyım dedim ama kendi kafana göre hareket ettin. İşlem öncesi sonrasi bilmem sonuc olarak iade etmeyeceğimi kabul etmişsin !

Rating - 100%
Yorumlara bakarsan herkes beni savunmuş discord'da ne dedim boş yere açmış olursun dedim haklıyım dedim ama kendi kafana göre hareket ettin. İşlem öncesi sonrasi bilmem sonuc olarak iade etmeyeceğimi kabul etmişsin !
la olay birinin seni savunması değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,614Konular
3,269,754Mesajlar
315,597Kullanıcılar
mrkurdiSon Üye
Üst Alt