sen herşeyi kabul ederekten bunu yapmışsın Anais suçsuz durumuna düşüyorzamanında coinim gelmedi + olarak hesap kurulumu 2019 çıktı
sen herşeyi kabul ederekten bunu yapmışsın Anais suçsuz durumuna düşüyorzamanında coinim gelmedi + olarak hesap kurulumu 2019 çıktı
hesap kurulumu 2019 iade istiyorumKardeşimsin deli etme beni yorumlarımı oku işlem öncesi sonrası diye birşey yok ben sana fix yerse ve ya birşey olursa anında 2. methodu salarım dedim hani salmasam bile sonuç olarak kabul etmişsin
Öncelikle rusun scripti kullanıyorsun sağlam bir server ile getiri düşürürsün orada sorun yok ancak ben senin ne yaptıgını ettiğini bilmiyorum öyle bir bilgiye sahip değilim
Aynı scripti kullanıyoruz bilgin olsunbenim scriptim onunkisinden daha sağlam

Ekran açıp x yerini düşürdüm makina ilen ama halen inanmadi bana..Öncelikle rusun scripti kullanıyorsun sağlam bir server ile getiri düşürürsün orada sorun yok ancak ben senin ne yaptıgını ettiğini bilmiyorum öyle bir bilgiye sahip değilim
Düşürebildiğini iddia ediyorsan kontrol eder ekleriz
kabul ettim fakat adamın verdiği hesaba giriş yapmadan önce sadece methodu almıştım sonra bu mesajı yazdım ondan sonra da hesapları aldım 2018 kurulum dediği 2019 çıktısen herşeyi kabul ederekten bunu yapmışsın Anais suçsuz durumuna düşüyor
ekran açmadın sadece dedin bak bakalım düşmüş mü bende dedim ki evet gg falan yazdımEkran açıp x yerini düşürdüm makina ilen ama halen inanmadi bana..
İkinizede o scripti ben verdimbenim scriptim onunkisinden daha sağlam
Bak kardeşim 1 yıla takıldıysan gel paranı vereyim boş yere felsefe yapma ben Kaç kurulu olduğunu bilmiyordum bilgi alacağıma dair bir fikirim de yoktu bana 2018 diye verildi !kabul ettim fakat adamın verdiği hesaba giriş yapmadan önce sadece methodu almıştım sonra bu mesajı yazdım ondan sonra da hesapları aldım 2018 kurulum dediği 2019 çıktı
dostum hesap kurulumu istediğim gibi çıkmadı binevi tokat atmış oluyorla olm adam neden iade etsin methodu almışsın ben olsam bende etmem artı coini atar zor deil ve iade gibi bi isteğin olamaz method takası yapaıyosan veya method alımı yapıyosan boş konu yani anais haklo
Tamam sonra hesabı çekerken makinayı gösterdim site saldırı altındaydı buna ne diyeceksin ?ekran açmadın sadece dedin bak bakalım düşmüş mü bende dedim ki evet gg falan yazdım
1 seneden birşey olmaz qooqoqoqoqoqowowoeowkabul ettim fakat adamın verdiği hesaba giriş yapmadan önce sadece methodu almıştım sonra bu mesajı yazdım ondan sonra da hesapları aldım 2018 kurulum dediği 2019 çıktı
HFŞABFŞWJDİSJFLSJDİkinizede o scripti ben verdimaynı script
Ya havle aptal mısın çocuğum O tokatlık hesap 2014 Kuruluydu 14 K Zaten bilgim yokdu kaç kurulu olduğundan boşa element uydurmadostum hesap kurulumu istediğim gibi çıkmadı binevi tokat atmış oluyor
bilgin yoksa bana 2018 kurulum demiyecektin ben para istemiyorum hesabımı geri istiyorum ve evet 1 yılın lafını yaparım 2018 dediysen 2018 çıkıcaktı iade istiyorumBak kardeşim 1 yıla takıldıysan gel paranı vereyim boş yere felsefe yapma ben Kaç kurulu olduğunu bilmiyordum bilgi alacağıma dair bir fikirim de yoktu bana 2018 diye verildi !
2018 Demedim tokatlık hesaptan bahsediyorsan 2014 dedim burada 2018 diyip aklimi sikmebilgin yoksa bana 2018 kurulum demiyecektin ben para istemiyorum hesabımı geri istiyorum ve evet 1 yılın lafını yaparım 2018 dediysen 2018 çıkıcaktı iade istiyorum
o zmn anca feedback kullanabilirsin diye biliyorum ama iade gibi bi isteğin olamaz çünkü method takaslıyosun kesin konuşmuyayım adminler açıklardostum hesap kurulumu istediğim gibi çıkmadı binevi tokat atmış oluyor
Arkadaş ona değil de hesap kurulumuna takilmis.@whoisozqn arkadaşın sana dediği gibi 1 makine ile işlevi yerine getirebilecek ise başka problem varmı senin için ?
eğer yok ise gelin deniyelim görelim kim haklı
1 makina ile dedi@whoisozqn arkadaşın sana dediği gibi 1 makine ile işlevi yerine getirebilecek ise başka problem varmı senin için ?
eğer yok ise gelin deniyelim görelim kim haklı
kanka bana 2018 dedin kanıtını attım oraya2018 Demedim tokatlık hesaptan bahsediyorsan 2014 dedim burada 2018 diyip aklimi sikme
1 Mi 5 Mi sana 1 makina ilen getiri düşürdüğümü belirttim 1 tane makina ilen kesin düşüyor diye birşey dedim mi sana?1 makina ile dedi
demek istediğim şey 1 makine ile vaatedilen işi yaparsa senin için sorun ortadan kalkacakmı?1 makina ile dedi
at onudakanka bana 2018 dedin kanıtını attım oraya
Kardeşim anlatamıyorum sanırım o beyinine yerlestir Bana ne dendiyse onu dedim + Olarak kac kurulu olduguna bakabilecek bilgide değildim diyorumkanka bana 2018 dedin kanıtını attım oraya
la olay birinin seni savunması değilYorumlara bakarsan herkes beni savunmuş discord'da ne dedim boş yere açmış olursun dedim haklıyım dedim ama kendi kafana göre hareket ettin. İşlem öncesi sonrasi bilmem sonuc olarak iade etmeyeceğimi kabul etmişsin !