konuyu okursan anlarsınkaç takipçi
konuyu okursan anlarsınkaç takipçi
okuyim o zaman bir dakikaüstte yazdıklarım yeter abıcım bos yere sorma![]()
matematik sorusu gibiBu Arkadaş bana 100tlye 35k Takipçi atacaktı ve igde telafi ederim dedi düşrrse ben ona 100tl attım ama yanlış attığım için ona gitmedi onda sorun yok ona gittim 57tl attım 57tl karşılığı 20k attı biraz matamatiği olan hesaplar 57tlye 20k geliyo ztn ve takipçiler düşmez dedi ve tekafi etmiyor telafi etsin 30 gün boyunca ve alta blindle alakalı birşey yzmayın adminler dışında çünkü seyit te kurunasal üyeydi ama tokat karşılık tokat attı
Tekafi Ediceğine Dair Kanıt
peki niye telafi istiyorsun anlamadımknk fazla bişry yok 35k alıcaktım sonra para karıştı 20k aldım olay bu ama telafi etmiyo diyo smm.esizmarket.com bundan aldım diyo ama bu beni ilgilendirmeyen bişey
düştü knkpeki niye telafi istiyorsun anlamadım
hepsi düşüyor sanırım zatendüştü knk
knk düşsün ama tekafi edicem dedihepsi düşüyor sanırım zaten
sana attım siteyi sen bana dedinki ben usenıyorum sen al benım yerımeknk fazla bişry yok 35k alıcaktım sonra para karıştı 20k aldım olay bu ama telafi etmiyo diyo smm.esizmarket.com bundan aldım diyo ama bu beni ilgilendirmeyen bişey
blind guardian abi dedin miknk düşsün ama tekafi edicem dedi
ewt dedim ama sende hatta pay koyarak sattın bana üstüne dedin ki telafi ederim dedinsana attım siteyi sen bana dedinki ben usenıyorum sen al benım yerıme
iokusana konuyu ss attım gir bak hızlıresim olarakblind guardian abi dedin mi
kaç k düştü bana söyler misinewt dedim ama sende hatta pay koyarak sattın bana üstüne dedin ki telafi ederim dedin
okudum baktım zaten gördümiokusana konuyu ss attım gir bak hızlıresim olarak
değiştirdi yorumlarda yazıyoInstageam da icomusim yaziyor blindin insta değil ki
1.5k ikisindende ama olay o deil telafi edicen dediği halde etmedi ve 1 aylık telafi sözü bekliyorumkaç k düştü bana söyler misin
parayı attın mı?ewt dedim ama sende hatta pay koyarak sattın bana üstüne dedin ki telafi ederim dedin
yok benımkı kanka 25k dan yapmıstık ticaretiInstageam da icomusim yaziyor blindin insta değil ki
ya bak gene atlıyo 1.si telafi günü vermedi ama şuanda telaf, etmiyecem dediLan 57tl nin ne 1 aylık telafisi? Sen neyden bahsediyorsun hahahahhahahahaha
kanka senın faken degıl 25k bendeydı bu ticareti yaparken sımdı degılBenım Fakem Bile Adam Sikiyorbenım kullanıcı adım icomsium adam lcomsium yapmıs adam dolandırıyor
![]()
ben 20k aldım ve gene aynı para üzerinden hesaplama yaptık o yüzden 20k ona 40a falan geliyo gerii kalanı telafiye kullansınSen adama parayi tam atsaydın 35k 70e geliyor sa adam telafi olarak kâr ettiği parayi kullanırdı. O da yok ama.
1.5 k kaç para1.5k ikisindende ama olay o deil telafi edicen dediği halde etmedi ve 1 aylık telafi sözü bekliyorum
pardon ? 1k 3 tl den attım 60 tl ye geliyor nomalde. Hatta atarken sana dedımkı nasıl olsa kalanı atıcaksın sorun yok.ben 20k aldım ve gene aynı para üzerinden hesaplama yaptık o yüzden 20k ona 40a falan geliyo gerii kalanı telafiye kullansın
ne bbilm blinde sor 2 hesaptanda 1.5k düştü1.5 k kaç para
20k yi 40 a satan smm hangisi 100k alicamben 20k aldım ve gene aynı para üzerinden hesaplama yaptık o yüzden 20k ona 40a falan geliyo gerii kalanı telafiye kullansın