2 TL1.5 k kaç para
2 TL1.5 k kaç para
pardonnn o zmn sen 35k atacaktın 100tl ye 105 tl ye geliyo zararına mı satıyon hatta chatte dedin 85 tutuyo dedin ig geçtik sonrapardon ? 1k 3 tl den attım 60 tl ye geliyor nomalde. Hatta atarken sana dedımkı nasıl olsa kalanı atıcaksın sorun yok.
blind abi kaç para 1.5 k sen direk 1.5 k parasını öde abi ve konu da kapansın olur mu uygun mudur 2 taraf için dene bbilm blinde sor 2 hesaptanda 1.5k düştü
abicim ben zaten cebımden atmısım o takipçiyi adam bana diyorkı ben kalan parayı atıcam pzrt ve atmadı hemde telafı istiyorblind abi kaç para 1.5 k sen direk 1.5 k parasını öde abi ve konu da kapansın olur mu uygun mudur 2 taraf için de
smmturk.net + smm.essiz mi ne blindin attığı site sor 1.73krş 1k sı20k yi 40 a satan smm hangisi 100k alicam
uygun mudur iki taraf için deblind abi kaç para 1.5 k sen direk 1.5 k parasını öde abi ve konu da kapansın olur mu uygun mudur 2 taraf için de
hyr aga telafi edecekblind abi kaç para 1.5 k sen direk 1.5 k parasını öde abi ve konu da kapansın olur mu uygun mudur 2 taraf için de
Sintre parayı atmamışsınabicim ben zaten cebımden atmısım o takipçiyi adam bana diyorkı ben kalan parayı atıcam pzrt ve atmadı hemde telafı istiyor
3 günü napim aq 1 hafta desen belki ama 3 gün olmazHemde adama 3 gün telafı yaptım onuda kabul etmedı kendısı yandı
1.73 den atsam 1 saatte gelmezdı , 3 tl den attım onları 15 k yıda 2 tl den atıcaktım.smmturk.net + smm.essiz mi ne blindin attığı site sor 1.73krş 1k sı
e 18.5k takipçi atmış adam sana niye 20k nın parasını telafi etsin onu anlamadım benhyr aga telafi edecek
ya olm 20k aldım 20k 57tlye geliyooooooooo 35k 100tl düzgün okuyunn aqSintre parayı atmamışsın
iyi o zaman ben bir süre belirtmemısım 1 gun telafı yaptım ilk gün düşüş olmadı3 günü napim aq 1 hafta desen belki ama 3 gün olmaz
aga sen telafi 3 gün dedin demesen alacaktım gerisini artı sen bana yarısını at yarısını atarım dedin insan gibi konuşşsan ortada sorun olmayacak1.73 den atsam 1 saatte gelmezdı , 3 tl den attım onları 15 k yıda 2 tl den atıcaktım.
yok olm senlık bir şey yok hesap şuan başkasında o öyle yapmıs ismikullanıcı adı benı taklit edıyor ama benımle alakası yok adamlar sızı bak bu benım sıtelerı sql cekıyorum ve takıpcı atıyorum dıye sıkmısler sızı shhshshs
olmadı mı oldu uıodhfushdghusfgsd artı ötyle bi sik yokiyi o zaman ben bir süre belirtmemısım 1 gun telafı yaptım ilk gün düşüş olmadı![]()
20k yı 3 tl den attım , geri kalanıda 2 tl den atıcaktım böylece 10 tl bana kalıyordu , yada düşüş olursa onunla telafı yapıcaktım.ya olm 20k aldım 20k 57tlye geliyooooooooo 35k 100tl düzgün okuyunn aq
yav ben ona 20k parası attım 100tlden hesapla biraz 35k 100tl ozmn 100bölü 35 yap sonra 20 ile çarpe 18.5k takipçi atmış adam sana niye 20k nın parasını telafi etsin onu anlamadım ben
knkm bak diyom ki sen bana 3 gün dedin telafi nie daha çok alıyım ?20k yı 3 tl den attım , geri kalanıda 2 tl den atıcaktım böylece 10 tl bana kalıyordu , yada düşüş olursa onunla telafı yapıcaktım.
20klık paramı ödedim 20k attın teşafi bekliyorum @Mehmet @Mectruy @Al Simmonsdaha da açıklama yapmıyom adam zzaten parasını ödememıs bide telafı istiyor
e kabul etmedın neyin telafısını beklıyon o zamanknkm bak diyom ki sen bana 3 gün dedin telafi nie daha çok alıyım ?