Evet arkadaşlar freenomdan domain alamayan arkadaşlara metodu satıyorum ilgilenenler pm
Forumda free paylaştilar isteyen olursa gelsin atıyım methoduEvet arkadaşlar freenomdan domain alamayan arkadaşlara metodu satıyorum ilgilenenler pm
AtForumda free paylaştilar isteyen olursa gelsin atıyım methodu
O metodla aynı değil farklı benim bi uygulama üzerinden yapıyorum vpn e bile gerek kalmıyorForumda free paylaştilar isteyen olursa gelsin atıyım methodu
O metodla aynı değil farklı benim bi uygulama üzerinden yapıyorum vpn e bile gerek kalmıyor
hani gelen maili doğruluyorsun ya sonrasından doğrulama hatası veriyor kırmızı bi uyarı cıkıyor onun çözümü budayı ne methodundan bahsediyorsun amk başka bişey mi kalmadı satacak domain alırken uygun değil hatası alıyorsanız domaini aratırken sonuna istediğiniz uzantıyı koyun örnek "mysite.cf" "mysite.ml" gibi direkt yazarak aratın otomatik sepete ekler gerek yok olum böyle şeyl
Bazı tellerde veya cihazlarda alınmıyor yeni başlayan arkadaşlar ip banı yediğinde lazım olabilirBenimkide gerek bile kalmıyor
modem arayüzüne gir veya direk modemin arkasındaki küçük deliğe iğneyle veya kürdanla bastır 5 sn internet resetlensin ip ban kalksın niye para versin millet aga mal mı adamlarBazı tellerde veya cihazlarda alınmıyor yeni başlayan arkadaşlar ip banı yediğinde lazım olabilir
0Evet arkadaşlar freenomdan domain alamayan arkadaşlara metodu satıyorum ilgilenenler pm
Kardeşim sorunlu musun sen niye konunun altını çöp ediyorsun boş bilgi ile geliyorsun bide konuşuyorsunmodem arayüzüne gir veya direk modemin arkasındaki küçük deliğe iğneyle veya kürdanla bastır 5 sn internet resetlensin ip ban kalksın niye para versin millet aga mal mı adamlar
bakalımEvet arkadaşlar freenomdan domain alamayan arkadaşlara metodu satıyorum ilgilenenler pm
aynen boş bilgi knk sen herşeyi biliyorsun helal olsun be kralım <33Kardeşim sorunlu musun sen niye konunun altını çöp ediyorsun boş bilgi ile geliyorsun bide konuşuyorsun