Instagram 41 metodu kapatan ülke

TUNUS ÜLKESİ KAPATIYOR Evet öncelikle burdaki bazı adminler açtığım bu konuyu siliyor sebebi ise metodun çalışır olması😀 20 coin vererek aktif kapatan ülkeyi görebilirsiniz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin olarak sosyal medya ile ilgilenen tek ben varım, ben de yazılımla ilgileniyorum (Sc mc yazıyorum) bu method eski bir method.

Bir seferlik konunu silmiyorum, method çalışmıyor diye bir üye mağdur olduğu anda silerim konunu.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Admin olarak sosyal medya ile ilgilenen tek ben varım, ben de yazılımla ilgileniyorum (Sc mc yazıyorum) bu method eski bir method.

Bir seferlik konunu silmiyorum, method çalışmıyor diye bir üye 😀

Bir seferlik konunu silmiyorum, method çalışmıyor diye bir üye mağdur olduğu anda silerim konunu.
Puhahahaha eski metod diyor daha denemeden yav sanki çoğu kişi gibi fix yiyen metod paylaşıyorum beni başkalarıyla (kimseyle) karıştırmayacaksınız bi kaç gün öncede baktılar metod çalışıyor anlık olarak açtığım konuyu siliyorlar yazık valla😀

-=Stripped Content=-

Evet öncelikle burdaki bazı adminler açtığım bu konuyu siliyor sebebi ise metodun çalışır olması😀
20 coin vererek aktif kapatan ülkeyi görebilirsiniz :))
-=Stripped Content=-

Evet öncelikle burdaki bazı adminler açtığım bu konuyu siliyor sebebi ise metodun çalışır olması😀
20 coin vererek aktif kapatan ülkeyi görebilirsiniz :))
Ayrıca fix yerse kapatan bi ülke daha buldum onuda yayacağım siz silmeye devam edin konularımı ☺

Takma kanka multisi falan ya da arkadaşı göxmvösmv Kendisi Tokatçı bu arada Anlık Vur dediğimiz halde ss atıyo boş
Banane ya ötsünler yaz dedi yazdım sikimden aşağı Kasımpaşa siklemem boş ego yapıyorlar bide sinirli takılıyorlar deliriyorum yapabildikleri tek şey form spamlamak 2 taklit atmak bu kadar neyse cnm iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,216Konular
3,276,794Mesajlar
317,139Kullanıcılar
savasqksuSon Üye
Üst Alt