(COOKİE) Bir Kişiye 1.3M TikTok Vereceğim

Cookieden anlayan biri bana anlatabilir mi her hesapta işe yarar mı anlatır mısınız yani hesaba cookie ile giriş yapınca direkt tel no mail değişebilir miyiz tiktokta Cookieli...

Cookieden anlayan biri bana anlatabilir mi her hesapta işe yarar mı anlatır mısınız yani hesaba cookie ile giriş yapınca direkt tel no mail değişebilir miyiz tiktokta
Cookieli script yapan birine (kanıt isterim) 1.3m hesap salacağım beraber çalışmak isterseniz de gelirsiniz her türlü pay veririz

cookiye session işlemi gibi düşün sunucuda depoluyo bilgiyi bi pdf yada exe dosyası sayesinde cihazdaki cookieleri çekebilirsin oturum bilgileri olsun yada 2FA kodu olsun cekilebilir.

rat atarak cookie çekebilirsin sadece tiktok değil şif kayıtlı her yere girebilirsin Gmail felan nasıl yedirebilirsin bunu scye doğrulama için indir dersin adam indirir uygulama açılınca bir kod çıkar o kodu scye gir dersin ama aslında adam ratı açmış olur bu şekilde felan yaparsın

rat atarak cookie çekebilirsin sadece tiktok değil şif kayıtlı her yere girebilirsin Gmail felan nasıl yedirebilirsin bunu scye doğrulama için indir dersin adam indirir uygulama açılınca bir kod çıkar o kodu scye gir dersin ama aslında adam ratı açmış olur bu şekilde felan yaparsın
rat açınca bildirim gidiyor diye biliyorum

Önce hangi parametrede cookie kullanmış ona bakacaksın sonra onu degistirip elindeki ile gireceksin cookie editor Chrome bunu araştır google de

Cookieden anlayan biri bana anlatabilir mi her hesapta işe yarar mı anlatır mısınız yani hesaba cookie ile giriş yapınca direkt tel no mail değişebilir miyiz tiktokta
Cookieli script yapan birine (kanıt isterim) 1.3m hesap salacağım beraber çalışmak isterseniz de gelirsiniz her türlü pay veririz

131,783Konular
3,271,306Mesajlar
316,167Kullanıcılar
hele hele 11Son Üye
Üst Alt