-
STAREX
Dolandırıcıyım.
Detaylar için tg : spoylerrq forumda fiyatı uçuranlar var ucuzdan salacam onlara inat
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Detaylar için tg : spoylerrq forumda fiyatı uçuranlar var ucuzdan salacam onlara inat
Paneli salıyorum aq tek sms deil
Ahahaha tekrr denermisn bulksms mi kaldıBulksmsde 5 TL istediğin kadar gönderiliyoe 🤗
Denemesi bedava hocam buydun deneyin Bulksms tarih olduOluyor orada 😃
İste buna bruhh derim GLWPWLWLWLWMOğlum paneli dün istedin diye verdim,hemen satışa mi çıkardın? Bide pahalıya satanlara inat diyorsun...
Atsana bana :dOğlum paneli dün istedin diye verdim,hemen satışa mi çıkardın? Bide pahalıya satanlara inat diyorsun...
Yalama kral buOğlum paneli dün istedin diye verdim,hemen satışa mi çıkardın? Bide pahalıya satanlara inat diyorsun...
salsana yorumlara paneliYalama kral buapisi mevcutsa patlatayım sana kendi apimi vereceğim ücretsiz
panel neymiş kankamOğlum paneli dün istedin diye verdim,hemen satışa mi çıkardın? Bide pahalıya satanlara inat diyorsun...

Buldum da toplu nasıl basılıyor acaba :dNeyse sitenin sonu bird bu site benim panelim değil![]()
Arkadaşlar priv diye verdiği site messagebird saçma sapan bir site. 5 k SMS i 200 TL ye atıyorum uzun süredir uğraşıyorum üzerinde toplu SMSBuldum da toplu nasıl basılıyor acaba :d
Seninki bird değil mi?Arkadaşlar priv diye verdiği site messagebird saçma sapan bir site. 5 k SMS i 200 TL ye atıyorum uzun süredir uğraşıyorum üzerinde toplu SMS
HayırSeninki bird değil mi?