İnstagram hesbım kapatıldı, lütfen bana yardım edin (1 Viewer)

Merhaba arkadaşlar, instagram hesabım durup dururken kapatıldı veya çalındı, hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Herhangi bir kötü paylaşımım olmadı şahsi hesabımda. Destek...

Merhaba arkadaşlar, instagram hesabım durup dururken kapatıldı veya çalındı, hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Herhangi bir kötü paylaşımım olmadı şahsi hesabımda. Destek talebi gönderdim fakat yardımcı olan olmadı. Lütfen bana yardım ederseniz çok memnun kalırım.

Merhaba, hesabına giriş yaparken hangi sebepten dolayı kapandığı yazar, onu da belirtirsen forum üyeleri daha iyi yardımıcı olur. geçmiş olsun
teşekkür ederim kardeşim, no account diye bir bildirim geldi ve mailime birden fazla cihazla giriş veya topluluk kurallarına aykırı hesap diye mail geldi, böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar, instagram hesabım durup dururken kapatıldı veya çalındı, hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Herhangi bir kötü paylaşımım olmadı şahsi hesabımda. Destek talebi gönderdim fakat yardımcı olan olmadı. Lütfen bana yardım ederseniz çok memnun kalırım.
İnsta profiteerx ulaş sana yardımcı olacağım en ucuz şekliyle

Eğer paylaşım yapan bir sayfa veya streamer değilsen ücret ödemeden yenisini açman daha yararlı olmaz mı ?

Geçmiş olsun, ben işlem alırım %100 aktif ederim ama fiyatlarım yüksek başka yapacağım birşey olursa yazabilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,351Konular
3,281,442Mesajlar
320,419Kullanıcılar
Üst Alt