Brefly üye hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
15 tl fiyata 10k takiğçi atıcağını söylüyordu chatten. Bende tg sini istedim o gün chatte olan arkadaşlar şahitti. Aynı şekil @Ethereum adlı üye referans oldu. Tüm telegram konuşmalarını sildiği için kanıt atamıyorum ancak rat yani ethereum şahit o gün chatten konusmalara. Vede şimdi atıcağım papara ss ide kişiye ait onada şahit olur rat.

Ekran Alıntısı.PNG

photo_2021-11-10_20-11-23.jpg

Rating - 100%
Adım Mert Soy Adım Aykut değildir Görseldeki Tanımıyorum Yazan Benim Ama Arkadaşı Tanımıyorum.

Rating - 100%
Arkadaşında elindeki tek kanıt bunlar mesajlaştıkları kanıtın atılması ve görüşmemizi kayıt etmesi gerekiyor ilk önce ee :D
Ethereum böyle bir olay olduğunu kabul ederse, ve chat kaydında bu fiyata satıp Blindin senden iletişim bilgilerini istediği ortaya çıkarsa ban yiyeceksin.

Rating - 100%
bi akıllı sensin demi "papara back kartım yok 2 hafta bekleyebilir misin diyen" çee

Leviosa 

Leviosa
Rating - 100%
Aaha şimdi bende hatırladım arkadaşlar 15tl 10k takipçi diyordu chate dedim kesin dolandırıcı 2020 de üye olmuş heralde değildir dedim boşverdim ama permalamadan önce söyleyin Yeddi ceddine ölmüşlerine kadar soveyim yine sinirlendim @Brefly sövdüm say

Rating - 100%
1 2 arkadaş da demişti 100k 150tl ozaman diye,sonra Brefly kardeşimiz 100k yı 100tl ye atacağını söylemişti Blind ile gittiler konuşmaya sonrasında ne oldu bilmiyorum olaya tarafsız yaklaşıyorum kimsenin yalancı şahitliğini yapmıyorum bana tavır koymayın

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
15 tl fiyata 10k takiğçi atıcağını söylüyordu chatten. Bende tg sini istedim o gün chatte olan arkadaşlar şahitti. Aynı şekil @Ethereum adlı üye referans oldu. Tüm telegram konuşmalarını sildiği için kanıt atamıyorum ancak rat yani ethereum şahit o gün chatten konusmalara. Vede şimdi atıcağım papara ss ide kişiye ait onada şahit olur rat.

Ekli dosyayı görüntüle 26092

Ekli dosyayı görüntüle 26093
Selamlar @Zapping_ @Blind Guardian Arkadaşdan ref olduğum doğrudur. Hesap aldım . Ve chattede takipçi muhabbeti dönüyordu . Telegram isim yeri Brefy. tamamen aynı. 1. si eğer @Brefly adama 15k diyip tanımıyorum diyemezsin blind e güvenim tam idir. Gardaşım terimi tam uyar ona yalanını görmedim. 2. si Benim İNİNAL ile ödememde soy ada M ile başlıyordu A ile değil (ininalda soyadlar ve isimler gözükmüyor ) . Hadi dieylim yapamadım de adama parasını geri iade et. 15tl için bir insan niye dolandırır anlamıyorum ? çok saçma geliyor. Lakin dediğim gibi takipçi muhabbeti dönüyordu. Şahitimdir. Blind Gardaşıma güvenimde tamdır. Ve en çok saçma gelen madem dolandırmadın ? niye siliyorsun mesajları ?.... @Zapping_ bu kadar brom...

Rating - 100%
Selamlar @Zapping_ @Blind Guardian Arkadaşdan ref olduğum doğrudur. Hesap aldım . Ve chattede takipçi muhabbeti dönüyordu . Telegram isim yeri Brefy. tamamen aynı. 1. si eğer @Brefly adama 15k diyip tanımıyorum diyemezsin blind e güvenim tam idir. Gardaşım terimi tam uyar ona yalanını görmedim. 2. si Benim İNİNAL ile ödememde soy ada M ile başlıyordu A ile değil (ininalda soyadlar ve isimler gözükmüyor ) . Hadi dieylim yapamadım de adama parasını geri iade et. 15tl için bir insan niye dolandırır anlamıyorum ? çok saçma geliyor. Lakin dediğim gibi takipçi muhabbeti dönüyordu. Şahitimdir. Blind Gardaşıma güvenimde tamdır. Ve en çok sçama gelir madem dolandırmadın ? niye siliyorsun mesajları ?.... @Zapping_ bu kadar brom...
Silmedim kardeşim hiçbir kanıt yok uğraşamam sizin gibi düm üklerle tokatcı olsaydım seni tokatlardım.

Rating - 100%
3 sayfa oldu bu kadar yeter olayın ne olduğu anlaşılıyor birazdan gelcek al Simmons gereken yapılır. Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,613Konular
3,269,695Mesajlar
315,570Kullanıcılar
stikixSon Üye
Üst Alt