(HMT) AirDrop Hemen Çekebilirsiniz 20TL değerinde KYC YOK Çok Basit

Merhaba Arkadaşlar, Coin Adı : Human Protocol sitesinin kendi coini HMT dir. Referansla üyeliklere 2 HMT coin vermektedir. Listelendiği borsalar resimlerde mevcuttur...

Merhaba Arkadaşlar,
Coin Adı : Human Protocol sitesinin kendi coini HMT dir.
Referansla üyeliklere 2 HMT coin vermektedir.
Listelendiği borsalar resimlerde mevcuttur.
Listelenmiş olan borsalardaki HMT cüzdan adresinize çekim sağlayabilirsiniz.
Üye olurken sorulan sorular var vereceğiniz cevapların önemi yoktur.
Üyeliğinizi gerçekleştirip sorularınızı yanıtladığınızda hesabınıza 2HMT coin tanımlanmaktadır.
Acele etmekte fayda var.

Referanssız Link : https://app.humanprotocol.org/ ( REFERANS KODU GİRMEDEN ÜYE OLURSANIZ SADECE 1 HMT ALIRSINIZ DENEYEBİLİRSİNİZ )

Referans kodu : QDgYNEr2Do

RESİMLERLE ÜYELİK İŞLEMİ ŞU ŞEKİLDEDİR.

HM 1.jpg

HM2.jpg

Listelendiği borsalar ;

hm3.jpg

ÇEKİM İŞLEMİ İÇİN GATE.İO BORSASINDAKİ HMT CÜZDAN ADRESİNİZİ KULLANINIZ

paylaşıldı ve dünden beridir ödeme gelmedi scam site, değilse ödeme kanıtı koy
Hocam kesinlikle scam değil listelenmiş bir çok borsada işlem yapılıyor bu coin göndermemezlik yapmazlar twitterden takip ettigim kadarıyla daha öncede bir etkinlikde bulunmuş ve yollamışlar ben siteyi dün keşfettim telegramda bir çok kişi ödeme almış size alıntı bir ödeme bırakayım ayrıyetten kyc istemiyor kimlik istemiyor mail ile hallediyoruz ne kaybedecezki :)
HMT.jpg

Hocam kesinlikle scam değil listelenmiş bir çok borsada işlem yapılıyor bu coin göndermemezlik yapmazlar twitterden takip ettigim kadarıyla daha öncede bir etkinlikde bulunmuş ve yollamışlar ben siteyi dün keşfettim telegramda bir çok kişi ödeme almış size alıntı bir ödeme bırakayım ayrıyetten kyc istemiyor kimlik istemiyor mail ile hallediyoruz ne kaybedecezki :)
Ekli dosyayı görüntüle 26122
kaç günde gelmiş bir bilgi var mı çünkü sistemi acayip basit kendin bile bir sürü ref kasabilirsin

kaç günde gelmiş bir bilgi var mı çünkü sistemi acayip basit kendin bile bir sürü ref kasabilirsin
Hocam o konuda bir bilgim yok fakat açıklama yapmışlar

Genel Bilgilendirme

Çekimlerle İlgili

Sistem, eth ağını kullandığı için fazla fee ve gecikme istemiyor. Bu yüzden polygon ağına geçiş yapıyor.

Geçiş yapmadan önce çekilen tüm tutarları hesaplarınıza gönderecekler. Onun yanı sıra bundan sonra ki çekimler polygon ağını kullanacak. Bunun düzenlemesi yapıldığı için gecikme mevcut.

Fakat merak etmeyin, tüm ücretler yatırılacak.

Ekli dosyayı görüntüle 26122
scam sitenin scam kanıtı sende inandnmi haha

131,924Konular
3,272,708Mesajlar
316,574Kullanıcılar
dantexsSon Üye
Üst Alt